reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Polecamy - odradzamy akcesoria dla Naszych Maleństw

reklama
Batonik Pampersy Care to drogi interes a i tak laduje w koszu. ja nie przepłacam i na zmiane stosuje Babydremy i Dady.

Dady kosztuja chyba teraz 27,99 albo 28,99 (nie pamietam) i jest ich 54szt. rozmiar 4

no niby tak, ale testowaliśmy już kilka i tylko z nich na prawdę jestem zadowolona, ja stosuję na zminę z zielonymi pampersami, choć przyznam, że dady nie używałam jeszcze :)

Ja robię zakupy głównie w biedronie
i tam są te DADA :-)
ja jestem zadowolona, na kilka rodzajów testowanych pieluszek DADA wyszły najlepiej
od koleżanki wiem że pampers je robi;-)
a nawet jeśli się pomyliła , to dla mnie to i tak znaczenia nie ma , bo ja je kupuję od kiedy misiu miał 4 tygodnie i jedziemy na nich do teraz
na razie 4 mamy bo michał wąski w pupie :-)

My też już ponad pół roku jedziemy na Dada bo Huggisy przeciekały a pampersy drogie. Pampersy zakładam tylko na noc, z przyzwyczajenia żeby małemu było wygodniej.

nam też huggiesy przeciekały i to fest, a powiem Wam że dada mamy na noc i jest ok:-)
nie przemakają

a co do tego że DADA robi pampers to znowu się natknęłam gdzieś...
ale dla mnie to i tak nic nie znaczy ;-)

My teæ caøy czas jedziemy na pampersach. Czasami kupuje tez te z Rossmana, ale ostatnio jak kupiøam to strasznie Gabrysia miaøa pupke odparzona mimo æe zmienialam czesciej niz pampersy i chyba wiecej ich nie kupie. A pampersow zawsze staram sie zrobic zapas jak trafie na jakas promocje i jakos dajemy rade, np. ostatnio kupilismy podwujna pake 132 szt. za 79 zl, wiéc mysle ze nie jest zle.

reklama
Do góry