reklama
ariska
Fanka BB :)
zawsze można spróbować jak dla nas są fajne. W hugisach mi przeciekała
klaudia_mama
Ja robię zakupy głównie w biedronie
i tam są te DADA :-)
ja jestem zadowolona, na kilka rodzajów testowanych pieluszek DADA wyszły najlepiej
od koleżanki wiem że pampers je robi;-)
a nawet jeśli się pomyliła , to dla mnie to i tak znaczenia nie ma , bo ja je kupuję od kiedy misiu miał 4 tygodnie i jedziemy na nich do teraz
na razie 4 mamy bo michał wąski w pupie :-)
i tam są te DADA :-)
ja jestem zadowolona, na kilka rodzajów testowanych pieluszek DADA wyszły najlepiej
od koleżanki wiem że pampers je robi;-)
a nawet jeśli się pomyliła , to dla mnie to i tak znaczenia nie ma , bo ja je kupuję od kiedy misiu miał 4 tygodnie i jedziemy na nich do teraz
na razie 4 mamy bo michał wąski w pupie :-)
julka05091985
marzenia się spełniają
My też już ponad pół roku jedziemy na Dada bo Huggisy przeciekały a pampersy drogie. Pampersy zakładam tylko na noc, z przyzwyczajenia żeby małemu było wygodniej.
klaudia_mama
nam też huggiesy przeciekały i to fest, a powiem Wam że dada mamy na noc i jest ok:-)
nie przemakają
a co do tego że DADA robi pampers to znowu się natknęłam gdzieś...
ale dla mnie to i tak nic nie znaczy ;-)
nie przemakają
a co do tego że DADA robi pampers to znowu się natknęłam gdzieś...
ale dla mnie to i tak nic nie znaczy ;-)
My teæ caøy czas jedziemy na pampersach. Czasami kupuje tez te z Rossmana, ale ostatnio jak kupiøam to strasznie Gabrysia miaøa pupke odparzona mimo æe zmienialam czesciej niz pampersy i chyba wiecej ich nie kupie. A pampersow zawsze staram sie zrobic zapas jak trafie na jakas promocje i jakos dajemy rade, np. ostatnio kupilismy podwujna pake 132 szt. za 79 zl, wiéc mysle ze nie jest zle.
reklama
Podziel się: