reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Polecam/odradzam

Renee,achaaaa,a ja myslalam,ze ty o jakichs wkladkach laktacyjnych Rossmanowskich piszesz. :-p Jednorazowki,to u mnie sa Tescowe. ;-) 72sztuki (4-9kg) za 26zl. ;-)

reklama
Agutko, wkładki rossmanowskie też są:-D z serii babydream, bardzo tanie ale ile dokładnie to nie pamietam bo kupowałam tylko raz a teraz to już mąż mnie zaopatruje:laugh2: :-) .Największą ich zaletą jest cena i to że nie zostawiaja żadnych kłaczków, a wadą-są trochę grubawe.;-)

My używaliśmy chusteczek Happy belli ale są za bardzo perfumowane i mała miała po nich krostki.Dada z biedronki jak dla mnie są za bardzo zapachowe w moim odczuciu nie jest to ładny zapach.Zadowolona jestem z Dzidziusiów i Bambino.
Pieluszki mam tylko Pampersy 2.Zostały mi jeszcze 4 jumbopaki więc innych na razie nie próbuje.Ztymże jak je źle założę to siusiu i kupka czsami wyciekają.Zalęzy od założenia.
Wkładki jestem zadowolona z Belli.J&J używam teraz koleżanka dała na próbę.Ogólnie niewidzę po nich kiedy są za dużo nasiąknięte.Miałam jeszcze jakieś ale niepamiętam nazwy(była krótka) i niebyłam z nich zadowolona.Uczulały mnie.Jak za dużo nasiąkły strasznie mnie piersi po nich swędziały.

Polecam wszystkim mamusiom PAMPERSY ROZMIAR 4 są naprawdę super , nie są większe od rozm 3-go ale mają super zapinanie po bokach na stretch i dziecku jest wygodniej jak siedzi nie uwierają tak w udka:tak: Dodatkowo można dziecko bardzo dokładnie zapiąć na brzuszku a one dopasowują sie do pozycji ciała i w miarę potrzeby naciągają się i ściągają .JESTEM Z NICH BARDZO ZADOWOLONA A NAJBARDZIEJ CHYBA IGOR:tak: :-) POLECAM
Kupiłam narazie małe opakowanie na próbę ale do rozmiaru 3-go już nie wrócimy:no:

polecamvq9.jpg

a my już jakiś czas używamy huggiesów 3 i są lepsze niż pampersy 3 - nic z nich nie wycieka i mają elastyczne plecki, dzieki czemu dobrze się zapina. (minus moim zdaniem to troszkę inny materiał wykonania, troszkę grubszy).
ceny są zbliżone - polecam,
Teraz spróbujemy pampersów 4 , bo Emilka już w 3 ma udka poobciskane.

No i dajcie znać w jakiej cenie są rosmanowskie wkładki, bo ja kupuję Johnson's baby 50 szt. w paczce za 15,70 zł.

Zgadza się 6zł za wkładki z rossemana.Ja używam pieluch tez z rossemana,a czy ktos próbowal tych w żółtym opakowaniu?

Po pampersach Wojtus miał odparzenia,huggiesy przeciekały a te różówe z rossemana sa dla nas najlepsze.Może spróbujemy tych nowych pampersa,co poleca Adasia:-)

Huggiesy 3 flex - nie przeciekają, właśnie przez to ze są elastyczne jak pampersy4 - dla dzidziusiów w ruchu :-)

reklama
Zgadza się 6zł za wkładki z rossemana.Ja używam pieluch tez z rossemana,a czy ktos próbowal tych w żółtym opakowaniu?

Po pampersach Wojtus miał odparzenia,huggiesy przeciekały a te różówe z rossemana sa dla nas najlepsze.Może spróbujemy tych nowych pampersa,co poleca Adasia:-)

Ja tez używam bordowych pieluszek rossmanowskich i jestem bardzo zadowolona:tak: . Żółtych nie próbowałam, ale z tego co pamiętam, to dziewczyny na innych forach odradzały, tylko te bordowe są o.k. Dla mnie pampersy są troche za drogie:no: , chociaż przyznaje, że najlepsze.:tak:

Do góry