reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Polecam/odradzam

Renee,achaaaa,a ja myslalam,ze ty o jakichs wkladkach laktacyjnych Rossmanowskich piszesz. :-p Jednorazowki,to u mnie sa Tescowe. ;-) 72sztuki (4-9kg) za 26zl. ;-)

reklama
Agutko, wkładki rossmanowskie też są:-D z serii babydream, bardzo tanie ale ile dokładnie to nie pamietam bo kupowałam tylko raz a teraz to już mąż mnie zaopatruje:laugh2: :-) .Największą ich zaletą jest cena i to że nie zostawiaja żadnych kłaczków, a wadą-są trochę grubawe.;-)

My używaliśmy chusteczek Happy belli ale są za bardzo perfumowane i mała miała po nich krostki.Dada z biedronki jak dla mnie są za bardzo zapachowe w moim odczuciu nie jest to ładny zapach.Zadowolona jestem z Dzidziusiów i Bambino.
Pieluszki mam tylko Pampersy 2.Zostały mi jeszcze 4 jumbopaki więc innych na razie nie próbuje.Ztymże jak je źle założę to siusiu i kupka czsami wyciekają.Zalęzy od założenia.
Wkładki jestem zadowolona z Belli.J&J używam teraz koleżanka dała na próbę.Ogólnie niewidzę po nich kiedy są za dużo nasiąknięte.Miałam jeszcze jakieś ale niepamiętam nazwy(była krótka) i niebyłam z nich zadowolona.Uczulały mnie.Jak za dużo nasiąkły strasznie mnie piersi po nich swędziały.

Polecam wszystkim mamusiom PAMPERSY ROZMIAR 4 są naprawdę super , nie są większe od rozm 3-go ale mają super zapinanie po bokach na stretch i dziecku jest wygodniej jak siedzi nie uwierają tak w udka:tak: Dodatkowo można dziecko bardzo dokładnie zapiąć na brzuszku a one dopasowują sie do pozycji ciała i w miarę potrzeby naciągają się i ściągają .JESTEM Z NICH BARDZO ZADOWOLONA A NAJBARDZIEJ CHYBA IGOR:tak: :-) POLECAM
Kupiłam narazie małe opakowanie na próbę ale do rozmiaru 3-go już nie wrócimy:no:

polecamvq9.jpg

a my już jakiś czas używamy huggiesów 3 i są lepsze niż pampersy 3 - nic z nich nie wycieka i mają elastyczne plecki, dzieki czemu dobrze się zapina. (minus moim zdaniem to troszkę inny materiał wykonania, troszkę grubszy).
ceny są zbliżone - polecam,
Teraz spróbujemy pampersów 4 , bo Emilka już w 3 ma udka poobciskane.

No i dajcie znać w jakiej cenie są rosmanowskie wkładki, bo ja kupuję Johnson's baby 50 szt. w paczce za 15,70 zł.

Zgadza się 6zł za wkładki z rossemana.Ja używam pieluch tez z rossemana,a czy ktos próbowal tych w żółtym opakowaniu?

Po pampersach Wojtus miał odparzenia,huggiesy przeciekały a te różówe z rossemana sa dla nas najlepsze.Może spróbujemy tych nowych pampersa,co poleca Adasia:-)

Huggiesy 3 flex - nie przeciekają, właśnie przez to ze są elastyczne jak pampersy4 - dla dzidziusiów w ruchu :-)

reklama
Zgadza się 6zł za wkładki z rossemana.Ja używam pieluch tez z rossemana,a czy ktos próbowal tych w żółtym opakowaniu?

Po pampersach Wojtus miał odparzenia,huggiesy przeciekały a te różówe z rossemana sa dla nas najlepsze.Może spróbujemy tych nowych pampersa,co poleca Adasia:-)

Ja tez używam bordowych pieluszek rossmanowskich i jestem bardzo zadowolona:tak: . Żółtych nie próbowałam, ale z tego co pamiętam, to dziewczyny na innych forach odradzały, tylko te bordowe są o.k. Dla mnie pampersy są troche za drogie:no: , chociaż przyznaje, że najlepsze.:tak:

Do góry