reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Polecam/odradzam

reklama
no my tez na 4 jeszcze i sa dobre nie przeciekaja a wiki wazy ponad 9 kg wiec jeszcze nie musimy na 5 przechodzic i uzywamy huggies z kubusiem sa najlepsze:tak:ostatniuo kupilam pampersa ii tez sa dobre ale wolimy huggies:tak:

Emi używała ostatnio 4+ , ale znowu wróciliśmy do 4.

My tak samo:-D To dlatego, ze byly w promocji i je zakupilismy. A tak, to na zmiane, raz 4 raz 4+ Pampers, rzecz jasna. Maciek wazy 10.6kg i sie miesci spokojnie. Pupa sucha. Srednio zmieniam je co ok 4 godz, raz czesciej, raz rzadziej(zalezy od tego jak sa nadyndane:-D)

A ostatnio kupilam za 29.99zl mega pake chusteczek nawilzanych Nivea(4+2 paczki po 62szt), z rozowym napisem i sa rewelacyjne! Wczesniej uzywalamPampers, ale te sa lepsze! Delikatniejsze, nie maja mocnego zapachu, sa odpowiednio mokre, i nie sa "tluste"-mam nadzieje, ze wiecie o co mi chodzi. Zaluje, ze dopiero teraz to zauwazylam:tak:

Nivea są super szkoda że takie drogie. My teraz zmieniliśmy je na Baby coś tam z rossmana i te są też fajne a za dwie paczki po 80szt. płacę 1 zł więcej niż za 63szt. Nicea. A gdzie kupiłaś tak okazyjnie te chusteczki??

Kurcze, chusteczki Nivea są tu bardzo zachwalane od jakiegoś czasu więc ostatnio jak kupowałam to je kupiłam (2 paczki w jakiejś promocji) Sofr Crem i dla mnie sa beznadziejne! Strasznie suche... zapach tylko ładnusi... i nie wiem czy trafiłam na jakieś ferelne czy co...:eek:

Kurcze, chusteczki Nivea są tu bardzo zachwalane od jakiegoś czasu więc ostatnio jak kupowałam to je kupiłam (2 paczki w jakiejś promocji) Sofr Crem i dla mnie sa beznadziejne! Strasznie suche... zapach tylko ładnusi... i nie wiem czy trafiłam na jakieś ferelne czy co...:eek:

Mju, Ja kupilam o zapachu Fresh Lotion, i naprawde jestem zadowolona:tak: Byly jeszcze jakies dwupaki i 2+2gratis, ale te 4+2 najlepiej wychodzily cenowo:-)
Margolis, ja kupilam je w zeszlym tygodniu w Realu:tak:

reklama
My uzywalismy caly czas chusteczek Pampers tych zielonych ale po tym jak zachwalalyscie Dzidziusia, postanowilam tez go wyprobowac i musze przyznac ze sa to swietne chusteczki a tansze niz te z Pampersa. Wyprobowalam rozowe i zielone i te drugie zdecydowanie berdziej nam odpowiadaja :-)

Do góry