reklama
uleeczka
Wrześniowe mamy'07 Wrześniowe mamy'06
no my tez na 4 jeszcze i sa dobre nie przeciekaja a wiki wazy ponad 9 kg wiec jeszcze nie musimy na 5 przechodzic i uzywamy huggies z kubusiem sa najlepszeostatniuo kupilam pampersa ii tez sa dobre ale wolimy huggies
agga3
mama Wiktorka :)
My też używamy 4 Huggies, ale chyba trzeba będzie pomyśleć nad większym rozmiarem :-).
Ojej jak te dzieciaczki rosną .
Ojej jak te dzieciaczki rosną .
Anna25
wrzesień2006/lipiec2012
co prawda to nie wątek teraz my,ale i ja witam nową koleżankę z uroczym synkiem
R
rouż
Gość
Emi używała ostatnio 4+ , ale znowu wróciliśmy do 4.
My tak samo To dlatego, ze byly w promocji i je zakupilismy. A tak, to na zmiane, raz 4 raz 4+ Pampers, rzecz jasna. Maciek wazy 10.6kg i sie miesci spokojnie. Pupa sucha. Srednio zmieniam je co ok 4 godz, raz czesciej, raz rzadziej(zalezy od tego jak sa nadyndane)
A ostatnio kupilam za 29.99zl mega pake chusteczek nawilzanych Nivea(4+2 paczki po 62szt), z rozowym napisem i sa rewelacyjne! Wczesniej uzywalamPampers, ale te sa lepsze! Delikatniejsze, nie maja mocnego zapachu, sa odpowiednio mokre, i nie sa "tluste"-mam nadzieje, ze wiecie o co mi chodzi. Zaluje, ze dopiero teraz to zauwazylam
Kurcze, chusteczki Nivea są tu bardzo zachwalane od jakiegoś czasu więc ostatnio jak kupowałam to je kupiłam (2 paczki w jakiejś promocji) Sofr Crem i dla mnie sa beznadziejne! Strasznie suche... zapach tylko ładnusi... i nie wiem czy trafiłam na jakieś ferelne czy co...
R
rouż
Gość
Kurcze, chusteczki Nivea są tu bardzo zachwalane od jakiegoś czasu więc ostatnio jak kupowałam to je kupiłam (2 paczki w jakiejś promocji) Sofr Crem i dla mnie sa beznadziejne! Strasznie suche... zapach tylko ładnusi... i nie wiem czy trafiłam na jakieś ferelne czy co...
Mju, Ja kupilam o zapachu Fresh Lotion, i naprawde jestem zadowolona Byly jeszcze jakies dwupaki i 2+2gratis, ale te 4+2 najlepiej wychodzily cenowo:-)
Margolis, ja kupilam je w zeszlym tygodniu w Realu
reklama
My uzywalismy caly czas chusteczek Pampers tych zielonych ale po tym jak zachwalalyscie Dzidziusia, postanowilam tez go wyprobowac i musze przyznac ze sa to swietne chusteczki a tansze niz te z Pampersa. Wyprobowalam rozowe i zielone i te drugie zdecydowanie berdziej nam odpowiadaja :-)
Podziel się: