reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Polecam-Odradzam:)

A ja dla dzieci z wrażliwą skórą,z problemami skórnymi polecam serie kosmetyków
Halos & Horns :tak:
Halos n Horns - Skincare for Sensitive Souls
Nie posiada SLS i SLES ,które podrażnają skórę i mogą wzmożyc już nabyte choroby skóry.
Swoją drogą nawet to gówienko jest w Oliatum :baffled:
[ame=http://pl.wikipedia.org/wiki/Laurylosiarczan_sodu]Laurylosiarczan sodu – Wikipedia, wolna encyklopedia[/ame]

reklama
A ja polecam krem dla dziecka do ciala aqueous i puderek do pupy caldescene :))
uzywalam johnsona i mala wygladala strasznie a jak zaczelam uzywac tego kremu to po 3 dniach mala miala super skorke :)

A balsam ujedrniajacy polecam z Lirene :)) jest swietny :)) ale pije tez herbatke anty celulit wzielam tak z ciekawosci ale nie dosc ze jest dobra to i jednak dziala Tylko trzeba pic systematycznie No i i tak pod prysznicem robie sobie kuracje zimna goraca woda na uda pupe i piersii po ponad 2 tyg widac zmiany na skorze tylko trzeba byc z wszystkim systematyczny a ja no kurcze czasem zapomne sie :p

julia28 a ja kupuje rzeczy z avonu i uwazam ze sa dosc dobre moze nie kazdy ale do cery mieszanej sa ok :) Noo ale tak jak Larcia lubie isc do bootsa i sobie pogladac co maja nowego :))
Wlasnie musze isc do bootsa poogladac farby do wlosow chce sobie zrobic jakas intensywna czerwien Mialam ostatnio farbe z schwarzkopf xxl i fajna byla tylko kolorek dosc ciemny byl ... Moze kobietki znacie jakas inna farbe czy firme ktorej mozna by sporobowac ? Szukam czegos intensywnie czerwonego Tylko nie tak jak Michal Wisniewski ;p

A ja polecam zimny prysznic i masazer lub szorstká gábke super dziala tylko trzeba trzec regularnie i smarowac jakims balsamem po kápieli :tak:a i oliwa z oliwek w czasie ciazy na brzuszek jest super-fajnie nawilza :-)

a ja podnoszę wątek
i chciałam spytać czy maść cepan można używać na zozstępy na piersiach będąc w ciąży??
mam ją w domu i nie wiem czy mogę z niej skorzystać w tym czasie a wiem że jest dobra:tak:

poza tym słyszałam że na rozstępy dobry jest również krem No Scar http://wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=9565
to dla tych którym cepan śmierdzi:-D
sama bym kupiła bo można go w ciąży używać ... no ale nie mam jak załatwić sobie z pl...:-(

a ja podnoszę wątek
i chciałam spytać czy maść cepan można używać na zozstępy na piersiach będąc w ciąży??
mam ją w domu i nie wiem czy mogę z niej skorzystać w tym czasie a wiem że jest dobra:tak:

poza tym słyszałam że na rozstępy dobry jest również krem No Scar http://wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=9565
to dla tych którym cepan śmierdzi:-D
sama bym kupiła bo można go w ciąży używać ... no ale nie mam jak załatwić sobie z pl...:-(

Na pewno po porodzie można, już niedługo to może wytrzymasz:-D

a ja dzis byłam u kosmetyczki i powiedziala mi usunać rozstepy moze tylko operacja plastyczna a ona pomoze mi tylko zatuszowac zeby nie byly widoczne i ujedrni skore ktorej jest za duzo po porodzie koszt tego tutaj to 8 wizyt po 50 euro....ona tez mowila ze w polsce usuwaja laserem ale ona tego nie robi:no: Plastyka brzucha 2-4 dni 10000 - 12000 pln

Ostatnia edycja:
reklama
no to ja zobaczę jak zadziąła no scar:tak: nie drogi i wogóle:-p
a na dodatek już za 4 dni będę go miała w domku..
mam nadzieję że pieniążki nie poszły na marnę....;-)

Do góry