Można wziąć stare meble, ale trzeba sprawdzić czy są dobrej jakości czy przypadkiem za 3 lata nam się nie zużyją my jednak postawiliśmy na nowe meble a Emilka wymarzyła sobie taki amerykański parapet z prawdziwego zdarzenia, dlatego musieliśmy się nagłowić i w końcu kupiliśmy koc i mnóstwo poduszek z tej oferty: Poduszki. Nasza wymagająca dama je uwielbia, może Waszym pociechom też wpadną w oko
reklama
karolinne
Fanka BB :)
Proponowałabym dobrze zastanowić się nad meblami. Muszą być nie tylko ladne, ale przede wszystkim pojemne.Powinna sie w nich zmieścić:
wygodna szafa na ubrania
regał na książki
biurko
oraz krzesło ( najlepiej obracane)
Tak aby dziecku było wygodnie Link do: Meble Płońsk * DARMOWA DOSTAWA * - Zamów Meble
wygodna szafa na ubrania
regał na książki
biurko
oraz krzesło ( najlepiej obracane)
Tak aby dziecku było wygodnie Link do: Meble Płońsk * DARMOWA DOSTAWA * - Zamów Meble
Ostatnia edycja:
Fiolka1991
Początkująca w BB
Pokoj nastolatka zawsze odzwierciedla jego styl i tozsamosc, trzeba to brac pod uwage bo dziecko i tak przerobi go na swoja modłe.
A dlaczego po prostu nie wybierzesz mebli razem z nią, dzięki czemu bedziesz mieć pewnośc że wszystko ok? Mamusia zbyt dumna na pozwalanie dziecku na jakas decyzyjnośc w swojej sprawie?Cześć dziewczyny, mam jedną buntowniczkę w domu (15 lat) no i przydałby się remont w jej pokoju, bo nawet sama zauważam, ze jest za dziecinny dla niej, co sądzicie o zakupie używanych mebli np. w Internecie? Pytałam już mam z Bydgoszczy o bydgoskie meble, bo takie mam okazję kupić, no a opinie mają dobre, więc moze meble z drugiej ręki jeszcze posłużą nam? Wszystkich mebli nie wymienimy na nowe, bo wiadomo kasa, ale trafiłam na okazję z tymi bydgoskimi i co sądzicie o używanych? Nie będzie mi jęczeć?
Podziel się: