reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pokój maluszka

reklama
Taki to mi się nie zmieści...zakątek Matyldy nie na darmo zwany jest zakątkiem ;) ale czy bujany jest praktyczny?

No i przegrałam komodę....dammmm...nie...ta to kolejna...ale miałam już wizję na nią, że hej :)

A teraz na tapecie tapeta...
115845.jpgcasadeco_niebieski.jpg136453.jpgdsc_5641_final.jpgdsc_3848_final.jpg8446_3.jpgz9316296X,Rozowy-patchwork---tapeta-ABC--Eijffinger.jpg

ja chce pokoik bialy, biale sciany, na podlodze bezowa mieciutka wykladzina, meble biale - tylko komoda przewijak lozeczko i fotel, i mnostwo bialych poleczek na scianach a na nich kolorowe zabawki

cos w tym stylu:

http://3.bp.blogspot.com/_TEcR-oNI7hY/S_95drkzRdI/AAAAAAAAGW0/_QHmmP3b7fU/s1600/bolig.jpeg
http://4.bp.blogspot.com/_TEcR-oNI7hY/S_hObucn0WI/AAAAAAAAGS8/rGXKZ30qKVg/s1600/annaspiro.jpg

i moj ulubiony na ktorym bede sie wzorowac:

Jak zorganizować pokój dla dziecka? kolor i biały w pokoiku dziecka – nie tylko dzieciaki

obowiazkowo jedna z tych lamp: Secret Life (of things)

a na razie pokoj wyglada tak: DSC01445.jpg
(okno poki co zasloniete w ramach izolacji :)
na tych belkach na suficie zamontuje oswietlenie, jakies takie lampki mi sie marza wzdluz, cos jak gwiazdki swiecace, nie wiem czy znajde
nie wiem co zrobic z ceglami - podoba mi sie ich kolorystyka ale z drugiej strony mam ochote zamalowac je na bialo i zostawic tylko fakture a miedzy nimi takie poleczki

jak myslicie?

maluj na biało - ślicznie taka cegła wygląda. W ogóle pokoik duzy. I fajnie ustawny, nasz to taka kicha troszke i kombinuje jak go skrócić

goldenlucy a gdzie kupilas ten parawan? cos podobnego potrzebuje!
carla te krzesla UWIELBIAM!! wzielabym bujany ale tylko po sprawdzeniu jak sie buja:)

w ogole carla przegladamy te same zdjecia pokoikow w necie :))))

Ostatnia edycja:
aylin ale co z ta panna zuzanna, bo tam pod linkiem jest 156 stron pokoikow :) daj no jakis link do zdjecia :)

ja chce pokoik bialy, biale sciany, na podlodze bezowa mieciutka wykladzina, meble biale - tylko komoda przewijak lozeczko i fotel, i mnostwo bialych poleczek na scianach a na nich kolorowe zabawki

cos w tym stylu:

http://3.bp.blogspot.com/_TEcR-oNI7hY/S_95drkzRdI/AAAAAAAAGW0/_QHmmP3b7fU/s1600/bolig.jpeg
http://4.bp.blogspot.com/_TEcR-oNI7hY/S_hObucn0WI/AAAAAAAAGS8/rGXKZ30qKVg/s1600/annaspiro.jpg

i moj ulubiony na ktorym bede sie wzorowac:

Jak zorganizować pokój dla dziecka? kolor i biały w pokoiku dziecka – nie tylko dzieciaki

obowiazkowo jedna z tych lamp: Secret Life (of things)

a na razie pokoj wyglada tak: Zobacz załącznik 440076
(okno poki co zasloniete w ramach izolacji :)
na tych belkach na suficie zamontuje oswietlenie, jakies takie lampki mi sie marza wzdluz, cos jak gwiazdki swiecace, nie wiem czy znajde
nie wiem co zrobic z ceglami - podoba mi sie ich kolorystyka ale z drugiej strony mam ochote zamalowac je na bialo i zostawic tylko fakture a miedzy nimi takie poleczki

jak myslicie?
A ja bym zostawiła cegły niepomalowane :tak: I do tego pasowałyby półeczki z przecierką (surowe drewno potraktowane białą farbą).

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry