reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Pokój maluszka

reklama
Taki to mi się nie zmieści...zakątek Matyldy nie na darmo zwany jest zakątkiem ;) ale czy bujany jest praktyczny?

No i przegrałam komodę....dammmm...nie...ta to kolejna...ale miałam już wizję na nią, że hej :)

A teraz na tapecie tapeta...
115845.jpgcasadeco_niebieski.jpg136453.jpgdsc_5641_final.jpgdsc_3848_final.jpg8446_3.jpgz9316296X,Rozowy-patchwork---tapeta-ABC--Eijffinger.jpg

ja chce pokoik bialy, biale sciany, na podlodze bezowa mieciutka wykladzina, meble biale - tylko komoda przewijak lozeczko i fotel, i mnostwo bialych poleczek na scianach a na nich kolorowe zabawki

cos w tym stylu:

http://3.bp.blogspot.com/_TEcR-oNI7hY/S_95drkzRdI/AAAAAAAAGW0/_QHmmP3b7fU/s1600/bolig.jpeg
http://4.bp.blogspot.com/_TEcR-oNI7hY/S_hObucn0WI/AAAAAAAAGS8/rGXKZ30qKVg/s1600/annaspiro.jpg

i moj ulubiony na ktorym bede sie wzorowac:

Jak zorganizować pokój dla dziecka? kolor i biały w pokoiku dziecka – nie tylko dzieciaki

obowiazkowo jedna z tych lamp: Secret Life (of things)

a na razie pokoj wyglada tak: DSC01445.jpg
(okno poki co zasloniete w ramach izolacji :)
na tych belkach na suficie zamontuje oswietlenie, jakies takie lampki mi sie marza wzdluz, cos jak gwiazdki swiecace, nie wiem czy znajde
nie wiem co zrobic z ceglami - podoba mi sie ich kolorystyka ale z drugiej strony mam ochote zamalowac je na bialo i zostawic tylko fakture a miedzy nimi takie poleczki

jak myslicie?

maluj na biało - ślicznie taka cegła wygląda. W ogóle pokoik duzy. I fajnie ustawny, nasz to taka kicha troszke i kombinuje jak go skrócić

goldenlucy a gdzie kupilas ten parawan? cos podobnego potrzebuje!
carla te krzesla UWIELBIAM!! wzielabym bujany ale tylko po sprawdzeniu jak sie buja:)

w ogole carla przegladamy te same zdjecia pokoikow w necie :))))

Ostatnia edycja:
aylin ale co z ta panna zuzanna, bo tam pod linkiem jest 156 stron pokoikow :) daj no jakis link do zdjecia :)

ja chce pokoik bialy, biale sciany, na podlodze bezowa mieciutka wykladzina, meble biale - tylko komoda przewijak lozeczko i fotel, i mnostwo bialych poleczek na scianach a na nich kolorowe zabawki

cos w tym stylu:

http://3.bp.blogspot.com/_TEcR-oNI7hY/S_95drkzRdI/AAAAAAAAGW0/_QHmmP3b7fU/s1600/bolig.jpeg
http://4.bp.blogspot.com/_TEcR-oNI7hY/S_hObucn0WI/AAAAAAAAGS8/rGXKZ30qKVg/s1600/annaspiro.jpg

i moj ulubiony na ktorym bede sie wzorowac:

Jak zorganizować pokój dla dziecka? kolor i biały w pokoiku dziecka – nie tylko dzieciaki

obowiazkowo jedna z tych lamp: Secret Life (of things)

a na razie pokoj wyglada tak: Zobacz załącznik 440076
(okno poki co zasloniete w ramach izolacji :)
na tych belkach na suficie zamontuje oswietlenie, jakies takie lampki mi sie marza wzdluz, cos jak gwiazdki swiecace, nie wiem czy znajde
nie wiem co zrobic z ceglami - podoba mi sie ich kolorystyka ale z drugiej strony mam ochote zamalowac je na bialo i zostawic tylko fakture a miedzy nimi takie poleczki

jak myslicie?
A ja bym zostawiła cegły niepomalowane :tak: I do tego pasowałyby półeczki z przecierką (surowe drewno potraktowane białą farbą).

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry