reklama
malamii06
Fanka BB :)
devi - super literki!! Mam na takie coraz większego smaka Tylko najpierw musimy zdecydować się na... imię dla małego Póki co temat wciąż otwarty
aankaa tu masz linka do takich literek DREWNIANE KOLOROWE LITERKI IMIE DZIECKA next (1650405701) - Aukcje internetowe Allegro
dziewczyny super te pokoiki waszych malenst
az troszke wam zazdroszcze
my nie urzadzamy pokoiku dla Mai ( czasami mi smutno ze Maja bedzie miala prawie wszytko uzywane i nie bedzie miala tak slicznego pokoju ) :-(
lozeczko bedzie stalo u nas w sypialni, a w pokoju ktory mial byc pokojem dzieciecym bedzie.... mieszkac moja mama
az troszke wam zazdroszcze
my nie urzadzamy pokoiku dla Mai ( czasami mi smutno ze Maja bedzie miala prawie wszytko uzywane i nie bedzie miala tak slicznego pokoju ) :-(
lozeczko bedzie stalo u nas w sypialni, a w pokoju ktory mial byc pokojem dzieciecym bedzie.... mieszkac moja mama
mucha_nie_siada
Fanka BB :)
karolap, nie jesteś jedyna która będzie dzielić pokój z maleństwem, a używane nie zawsze znaczy gorsze. Lepiej, że podchodzisz do wydatków racjonalnie, niż myślisz w kategoriach ' postaw się a zastaw się'
susumali
mamy lutowe'07 Entuzjast(k)a
DEVI slicznie sie pokoik MIKOLAJKA prezentuje!
KAROLA nie martw sie, u mnie tez synek bedzie mial lozeczko w naszym pokoju, a dopiero pozniej eksmitujemy go do corci, tu w Niemczech jest prawie nie do pomyslenia zeby miec 2 pokoje tylko i 2 dzieci ale my sie nie przejmujemy na razie..
KAROLA nie martw sie, u mnie tez synek bedzie mial lozeczko w naszym pokoju, a dopiero pozniej eksmitujemy go do corci, tu w Niemczech jest prawie nie do pomyslenia zeby miec 2 pokoje tylko i 2 dzieci ale my sie nie przejmujemy na razie..
reklama
mlodam
mama Oleńki
dziewczyny pokoiki i kąciki ekstra!!!! ja do tej pory się nie zabrałam, K miał złożyć łóżeczko, ale jakoś się nie spiął przed wyjazdem, teraz nie odpuszczę ;-)
Podziel się: