reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Pokoiki i kąciki naszych maluchów

reklama
devi-pokoik śliczny a łóżeczko pięknie się prezentuje:-)
Mój synuś będzie mieszkał z nami w pokoju bo mamy dość spory i tylko 2 pokoje ,córa zajmuje jeden więc na razie gdy nie postaramy się o większy metraż będzie z nami w pokoju ale jak kupimy łóżeczko i zagospodarujemy kącik dla młodego to wstawie fotkę.Nie spieszy nam sie z przeprowadzką bo mieszkamy w nowym bloku od 3 lat jesteśmy tu pierwszymi lokatorami i mieszkanie jest bardzo ładne ,mąż dostał je z wojska niby będzie nam przysługiwał większy metraż po urodzeniu młodego ale ja bardzo lubię to mieszkanie i nie spieszy mi się z wyprowadzką zresztą za 3 lata chcemy kupić mieszkanko takie z 4 pokojowe:-)a do tego czasu możemy tu spokojnie mieszkać i się doskonale pomieścimy.

Ostatnia edycja:
devi super pokoik,lozeczko naprawde EXTRA sie prezentuje.. :-)

u nas narazie przed 'malym remontem' bo Marcelo bedzie z nami w sypialni takze trzeba odswierzyc,pozmieniac,powymyslac ale jak zakonczymy to fotki beda napewno;-)

u mnie jak u Ciebie LANA, 2 pokoje, corcia ma jeden wiec synek z nami bedzie spal w pokoju a jak bedzie wiekszy a my sie jeszcze nie przeprowadzimy na cos wiekszego (tez mi sie na razie nie chce bo lubie nasze mieszkanie) to bedzie spal u siostry

devi śliczny pokoik :-)
U nas tez mały będzie spał z nami, bo mi się nie bedzie chciało leciec przez całe mieszkanie do pokoju innego. W sumie docelowo to Szymon będzie miał swoja część pokoju u Matiego, który ma pokój 20 m2, więc chyba sie pomieszczą.

reklama
I jak?? Efekt końcowy można już ocenić czy czegoś Ci jeszcze brakuje? Wstaw zdjęcie jak możesz (niekoniecznie w tym wątku :p) :) Fajnie oglądać takie miłe kąciki dla naszych bąbli :)
malamii odpisuję na odpowiednim wątku:)
meble jeszcze w folii:) Czekam jak małżonek pomaluje pokój i potrzebuję kogoś do położenia tapety. A że oczywiście mamy czas to nie wiem kiedy będzie gotowy. A meble takie tylko bez łóżeczka bo mamy
VOX - Modern Wenge Silver

Do góry