reklama
Marcelinaa
Fanka BB :)
ja już mam dawno, ale nie mam jak zrobić zdjęć taki jest mały i ciasny ;/ Twój devi cudny !
LANA
Fanka BB :)
devi-pokoik śliczny a łóżeczko pięknie się prezentuje:-)
Mój synuś będzie mieszkał z nami w pokoju bo mamy dość spory i tylko 2 pokoje ,córa zajmuje jeden więc na razie gdy nie postaramy się o większy metraż będzie z nami w pokoju ale jak kupimy łóżeczko i zagospodarujemy kącik dla młodego to wstawie fotkę.Nie spieszy nam sie z przeprowadzką bo mieszkamy w nowym bloku od 3 lat jesteśmy tu pierwszymi lokatorami i mieszkanie jest bardzo ładne ,mąż dostał je z wojska niby będzie nam przysługiwał większy metraż po urodzeniu młodego ale ja bardzo lubię to mieszkanie i nie spieszy mi się z wyprowadzką zresztą za 3 lata chcemy kupić mieszkanko takie z 4 pokojowe:-)a do tego czasu możemy tu spokojnie mieszkać i się doskonale pomieścimy.
Mój synuś będzie mieszkał z nami w pokoju bo mamy dość spory i tylko 2 pokoje ,córa zajmuje jeden więc na razie gdy nie postaramy się o większy metraż będzie z nami w pokoju ale jak kupimy łóżeczko i zagospodarujemy kącik dla młodego to wstawie fotkę.Nie spieszy nam sie z przeprowadzką bo mieszkamy w nowym bloku od 3 lat jesteśmy tu pierwszymi lokatorami i mieszkanie jest bardzo ładne ,mąż dostał je z wojska niby będzie nam przysługiwał większy metraż po urodzeniu młodego ale ja bardzo lubię to mieszkanie i nie spieszy mi się z wyprowadzką zresztą za 3 lata chcemy kupić mieszkanko takie z 4 pokojowe:-)a do tego czasu możemy tu spokojnie mieszkać i się doskonale pomieścimy.
Ostatnia edycja:
malinowa_
Pełnoetatowa mama :)
devi super pokoik,lozeczko naprawde EXTRA sie prezentuje.. :-)
u nas narazie przed 'malym remontem' bo Marcelo bedzie z nami w sypialni takze trzeba odswierzyc,pozmieniac,powymyslac ale jak zakonczymy to fotki beda napewno;-)
u nas narazie przed 'malym remontem' bo Marcelo bedzie z nami w sypialni takze trzeba odswierzyc,pozmieniac,powymyslac ale jak zakonczymy to fotki beda napewno;-)
susumali
mamy lutowe'07 Entuzjast(k)a
u mnie jak u Ciebie LANA, 2 pokoje, corcia ma jeden wiec synek z nami bedzie spal w pokoju a jak bedzie wiekszy a my sie jeszcze nie przeprowadzimy na cos wiekszego (tez mi sie na razie nie chce bo lubie nasze mieszkanie) to bedzie spal u siostry
devi śliczny pokoik :-)
U nas tez mały będzie spał z nami, bo mi się nie bedzie chciało leciec przez całe mieszkanie do pokoju innego. W sumie docelowo to Szymon będzie miał swoja część pokoju u Matiego, który ma pokój 20 m2, więc chyba sie pomieszczą.
U nas tez mały będzie spał z nami, bo mi się nie bedzie chciało leciec przez całe mieszkanie do pokoju innego. W sumie docelowo to Szymon będzie miał swoja część pokoju u Matiego, który ma pokój 20 m2, więc chyba sie pomieszczą.
reklama
malamii odpisuję na odpowiednim wątkuI jak?? Efekt końcowy można już ocenić czy czegoś Ci jeszcze brakuje? Wstaw zdjęcie jak możesz (niekoniecznie w tym wątku ) Fajnie oglądać takie miłe kąciki dla naszych bąbli
meble jeszcze w folii Czekam jak małżonek pomaluje pokój i potrzebuję kogoś do położenia tapety. A że oczywiście mamy czas to nie wiem kiedy będzie gotowy. A meble takie tylko bez łóżeczka bo mamy
VOX - Modern Wenge Silver
Podziel się: