reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Pokoiki i kąciki naszych maluchów

widzę, że my baby to lubimy trzymać kasę w związku :-D. Też zarządzam finansami, na mojej głowie są rachunki i te sprawy.. chyba lubimy mieć wszystko pod kontrolą :-D

reklama
Marcelina fajny ten pokój Pindzi. I nie wygląda na mały:)

szuszu widzę,że w Twojej obecnej sytuacji sprawdza się powiedzenie,że szewc bez butów chodzi:) A długo tam będziecie mieszkać?

Hehehe..sprawdza się, sprawdza :-D
Chwilowo nie mamy na tyle stabilnej sytuacji, żeby kredyt brać (raz jest duużoo kasy a raz nic..), nie chcę się pakować w kredyt a później martwić jak go spłacić, wolę mały metraż a spokój ducha:-)
Do lutego wynajmowaliśmy 3 pokoje, ale miesiąc w miesiąc płaciliśmy 2500zł i już miałam dosyć wrzucania kasy na czyjeś konto, stąd decyzja o powrocie na stare śmieci:-)
Nie jest tak źle jak myślałam, że będzie.
Na pewno musimy się postarać przeprowadzić przed tym jak mały zacznie raczkować, może się uda;-)

PS. jak sobie podliczę ile wpakowaliśmy w wynajem mieszkań przez ponad 6 lat to mi serce pęka..

kurcze niezła cena za wynajem:-( Życzę powodzenia!

Ale mam pomysł, jakbyś zajęła się Oli po porodzie to ona w zmian za to mogłaby Ci wynająć swoje mieszkanie za powiedzmy 1/3 ceny:-D

DSC02121male.jpgDSC02120male.jpg

a to mój kącik ... jeszcze w trakcie przeprowadzki ale.... nie mogłam się oprzeć :)

reklama
Marcelina, fajny pokoik, wcale nie jest maly. Pozniej wrzuce zdjecia pokoju mlodego, bo powoli go robimy, to dobiero zobaczysz maly pokoj! :tak:

Gabinia, fajowe kolorowe lozeczko. Jak idzie przeprowadzka?

Do góry