My jak na razie kupilismy tylko drobiazgi, sheiker, niektore przybory do kuchni i deske do krojenia......a reszta to juz zdecydowalismy <JUZ BEZ ZMIAN> Ze kupimy lozeczko dla Julki to co Aga tylko biale, stolik i krzeselka bodajrze Guliwer, komoda biala malm, i szafa hensvink......
reklama
karolina77
mamy lutowe'07 Zadomowiona(y)
Rosmerta, przepiekne rzeczy kupiliscie. Mi bardzo podoba sie krzeselko. Sliczne
rosmerta
Mama Hubka - lutówka'07
Super zakupy Rosmerta....
bylam w sobote z mezem w Poznaniu w ikei, szkoda ze nie wiedzialam ze bedziesz moze bysmy sie tam spotkaly.......
Bylismy cos kolo 11, a Wy??
no to pewnie moglismy sie nawet gdzieś mijać, my przybyliśmy do Ikei jakos po 10 i wyjeżdzaliśmy chyba koło 11.30 oj szkoda szkoda żesmy się nie zgadały
dzięki, nam też sie baaardzo podobało no i pasuje idealnie do pokoiku - zrobie zdjatka wreszcie i wkleję,Rosmerta, przepiekne rzeczy kupiliscie. Mi bardzo podoba sie krzeselko. Sliczne
no i HUbkowi tez sie podoba, teraz chodzi i mówi ciągle kici kici bo tam w oparciu figurka kotka jest
rosmerta
Mama Hubka - lutówka'07
w piątek przyszły naklejki kubusiowe do pokoiku Huberta:
Naklejki ścienne!!! Miarka wzrostu Kubuś!!! (475999414) - Aukcje internetowe Allegro
PROMOCJA!!! Zestaw 45 naklejek Kubuś!!! (470647997) - Aukcje internetowe Allegro
są prześliczne:-)
Irtasia tobie by sie podobało teraz u Hubka w pokoju, hihi :-)
musze zrobić fotki, to wkleję
Naklejki ścienne!!! Miarka wzrostu Kubuś!!! (475999414) - Aukcje internetowe Allegro
PROMOCJA!!! Zestaw 45 naklejek Kubuś!!! (470647997) - Aukcje internetowe Allegro
irtasia27
Mamy lutowe'07 Wdrożona(y)
Cudne te naklejki a miarka zajefajnaw piątek przyszły naklejki kubusiowe do pokoiku Huberta:
Daj fotki:-)
reklama
WolfiA
Lutowa MaMa ''07 i ''09
Ta miarka wisiała u nas całe dwa tygodnie Victorowi się tak podobała, że co chwilę ją odlepiał i przyklejał gdzie indziej, na łóżeczko, na pościel na dywan... aż w końcu nie było sensu jej przyklejać do ściany, bo się już nie trzymała To dlatego, że ta miarka jest 60cm od podłogi i łatwo było mu ją dostać. Reszta naklejek wisi wyżej i nie ma problemu. Ostatnio zauważyłam, że kwiatka sobie przykleja w różne miejsca, bo sięga sobie jak stoi na łóżku
Ogólnie to świetny zakup rosmerta Dla tych nieuzdolnionych plastycznie mam to dobre wyjście, żeby ich dzieci też miały kolorowo i bajkowo w pokojach;-) Chętnie obejrzymy fotki z pokoju Hubka z nowymi mebelkami i naklejkami
Podziel się: