reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Pokoik dla maleństwa

My jak na razie kupilismy tylko drobiazgi, sheiker, niektore przybory do kuchni i deske do krojenia......a reszta to juz zdecydowalismy <JUZ BEZ ZMIAN:p> Ze kupimy lozeczko dla Julki to co Aga tylko biale, stolik i krzeselka bodajrze Guliwer, komoda biala malm, i szafa hensvink......

reklama
Super zakupy Rosmerta....
bylam w sobote z mezem w Poznaniu w ikei, szkoda ze nie wiedzialam ze bedziesz moze bysmy sie tam spotkaly.......:(
Bylismy cos kolo 11, a Wy??

no to pewnie moglismy sie nawet gdzieś mijać, my przybyliśmy do Ikei jakos po 10 i wyjeżdzaliśmy chyba koło 11.30:tak: oj szkoda szkoda żesmy się nie zgadały:sorry2:

Rosmerta, przepiekne rzeczy kupiliscie. Mi bardzo podoba sie krzeselko. Sliczne
dzięki, nam też sie baaardzo podobało no i pasuje idealnie do pokoiku - zrobie zdjatka wreszcie i wkleję,
no i HUbkowi tez sie podoba, teraz chodzi i mówi ciągle kici kici bo tam w oparciu figurka kotka jest:-D

Dziewczyny , mam problem z postami:-( Pisze post, potem go jeszcze edytuje , cos dopisuje-zatwierdzam i niby jest ok ale nastepnego dnia w ogole nie ma mojego post-tego poprawionego). Własnie teraz zauwazyłam to po raz drugi:wściekła/y:

reklama

Ta miarka wisiała u nas całe dwa tygodnie:-p Victorowi się tak podobała, że co chwilę ją odlepiał i przyklejał gdzie indziej, na łóżeczko, na pościel na dywan... aż w końcu nie było sensu jej przyklejać do ściany, bo się już nie trzymała:sorry2: To dlatego, że ta miarka jest 60cm od podłogi i łatwo było mu ją dostać. Reszta naklejek wisi wyżej i nie ma problemu. Ostatnio zauważyłam, że kwiatka sobie przykleja w różne miejsca, bo sięga sobie jak stoi na łóżku:-p:-D

Ogólnie to świetny zakup rosmerta:tak: Dla tych nieuzdolnionych plastycznie mam to dobre wyjście, żeby ich dzieci też miały kolorowo i bajkowo w pokojach;-) Chętnie obejrzymy fotki z pokoju Hubka z nowymi mebelkami i naklejkami:tak:

Do góry