reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Pokoik dla maleństwa

wyprowadziłam dzis mała do brata do pokoju
dzis pierwsza noc bez niej w pokoju:zawstydzona/y::huh:
Trzymam kciuki.

A jak Kondzio?:tak:

Chętnie bym Kube wyprowadziła,ale nie mam dokąd,na razie śpimy w jednym pokoju,który jest zarazem sypialnią i pokoikiem do zabaw.
Przeprowadzka do dużego pokoju będzie...moze kiedyś;-)

reklama
Victor już ponad trzy miesiące śpi w oddzielnym pokoju i nie było źle;-) Wręcz przeciwnie uważam, że i on i my śpimy spokojniej, a drzwi i do naszego i jego pokoju są otwarte:tak: Tyle że się nie widzimy, bo wcześniej łóżeczko było półmetra od naszego łóżka i przyznaję, że jak Victor był starszy to ciężko było, bo jak się kładłam to się przebudzał i ogólnie zaraz mama i cycuś:-p

Trzymaj się Kondzio, a nie Agusia;-) Bo to on musi się przyzwyczaić do nowej lokatorki vel Swojej Siostry:-D

Joasiek pokoik CUDO!!!!:tak::tak::-) pieknie to namalowałaś, zdolniacha z ciebie, a co!

Agusia i jak tam Sarcia? dałyscie radę?:confused:
my wykańczamy mebelki Hubercikowi, sciany jeszcze nieskonczone, czekamy na naklejki, bo totalne beztalencie ze mnie, mąż też nie umie nic malować:zawstydzona/y:... no i może w weekend przeprowadzimy Hubka do pokoiku, on zachwycony, wie ze to juz jego pokoik, bawi sie juz tam w ciągu dnia i mam nadzieję, ze bedzie chciał tam sopać i wszytsko przejdzie bez problemów, a jak nie to trudno, najwyzej łózeczko spowrotem wyląduje u nas i zaczekamy jeszcze troszkę.

bez wiekszego ale:rofl2:

Agusia
, trzymaj sie. Ja jak pomysle,ze Milka mialaby spac w oddzielnym pokoju sama, to jakos mi przykro. NA szczescie Sarcia bedzie z bratem :tak::-):-)
to tak jak ja:zawstydzona/y:

Agusia i jak Sarcia i ty po nocce dałyście radę :confused::sorry2:
Agusia,jak nocka?
Agusia i jak tam Sarcia? dałyscie radę?:confused:
pierwsza noc oki
dwie nastepne pobudka po godzinie i ryk..przeprowdzka do naszego łozka a potem wyprowadzka do swego jak mocno zasnie;-):-):rofl2:

ale dziwnie jakos bez niej:zawstydzona/y:

reklama
bez wiekszego ale:rofl2:

to tak jak ja:zawstydzona/y:

pierwsza noc oki
dwie nastepne pobudka po godzinie i ryk..przeprowdzka do naszego łozka a potem wyprowadzka do swego jak mocno zasnie;-):-):rofl2:

ale dziwnie jakos bez niej:zawstydzona/y:

No super,że brat taki tolerancyjny.
Dacie radę,zobaczysz.Powodzenia.

Do góry