reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pokoik dla maleństwa

reklama
ja tez jestem pod TWOIM wielkim wrazeniem IRTASIA!!! jestes super zdolna i pracowita!!! a efekt rewelka!!!

dziekuje jeszcze raz :tak:
ale wczoraj starszaki wyprowadzily mnie z rownowagi ja malowalam u Jacki a oni w tym czasie malowali farbkami przy stoliku w drugim pokoju i tak chlapali po osiolku ze musialam go poprawiac :baffled::wściekła/y: no ale co tam :-);-)

A zapomnialam jeszcze napisac ze co poniektorzy z moich znajomych nie umia uwiezyc ze to ja sama malowalam i wypytuja sie drugich czy widzieli jak to robie i ze ze mnie taka zolza i niechce powiedziec gdzie kupilam te szablony:-D Troszke mnie to zezloscilo ale i dodalo otuchy ze im sie to tak spodobalo ze uwiezyc nie moga ze taki burak jak ja moge cos zrobic:tak::-D;-)

A zapomnialam jeszcze napisac ze co poniektorzy z moich znajomych nie umia uwiezyc ze to ja sama malowalam i wypytuja sie drugich czy widzieli jak to robie i ze ze mnie taka zolza i niechce powiedziec gdzie kupilam te szablony:-D Troszke mnie to zezloscilo ale i dodalo otuchy ze im sie to tak spodobalo ze uwiezyc nie moga ze taki burak jak ja moge cos zrobic:tak::-D;-)

Oj Irtasia troszke wiecej wiary w siebie, jestes niesamowita i te twoje zdolnosci!:tak:

Gosia cudnie.:tak::tak::tak::tak::tak:

A moje farby leża i sie marnują....Może będe miała natchnienie,to coś skrobne przy gorszej pogodzie.:tak:

reklama
Do góry