reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pokoik dla maleństwa

Irtasia suuuuper Ci wyszło.
Ja chęci mam,ale czasu brak.Kupiłam juz barwniki i farby,by wymalować Kubie łąkę,ale ....leżą i czekaja na lepsze czasy.Może Irtasia mnie zmobilizuje.;-)

reklama
super irtasia:tak::-):szok:, czy ty malujesz bezpośrednio na ścianie czy na jakimś papierze i przyklejasz? A jakimi farbami, jeśli nie tajemnica?
Maluje bezposrednio na scianie:tak: a farbami to biala emulsja najlepiej lateksowa i barwniki podstawowe to niebieski,czerwony ,zolty ,zielony no i jeszcze kupilam brazowy ale nie trzeba mozna uzyskac przerozne kolory laczac je :tak: ja tak robie :tak: a na koniec obrysowuje markerem:tak:
a to moj Kubus ze zlamana reka:zawstydzona/y::-D

irtasia nie dość że debeściara to jeszcze szybki Bil... parę chwil temu jeszcze Kubusia nie było a tu już jest! Niezła jesteś! Naprawdę ślicznie Ci to wychodzi!

reklama
Do góry