reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pogotowie prezentowe

Edgarek dostał jeździk-pchacz, który na niego jeszcze poczeka [ale takie było zamierzenie], a od babci pluszowy samochodzik na drewnianych płozach - super! Zresztą, same zobaczcie:
STP66875.jpg
Ja dostałam od Męża płytę Serja Tankiana cd+dvd symfonicznie [uwielbiam! leci non stop ;-)] i rewelacyjną koszulkę z napisem ZOŁZA oraz fotkami - moją i moich Mężczyzn :-D Aż się wzruszyłam :') i kolorowankę [ale to dłuższa historia ;-)]
Od mamy dostałam cudnie pachnący zieloną herbatą zestaw Fa w zielonej kosmetyczce, od siostry dzbanek+6szklanek z motywem krowim [mam całą krowią kolekcję ;-)]

Kudłaty dostał ode mnie fajkę z akcesoriami - trafione, bo ja wyłapuję, jak on o czymś wspomni i zapisuję w pamięci do późniejszego wykorzystania ;-) Od mojej mamy sprawdzony zestaw kosmetyków i słodycze :-)

Mojej mamie i tacie daliśmy własnoręcznie zrobiony kalendarz z przerobionymi zdjęciami Edgarka i śmieszne kubki - też była radość :-)

Nie będę więcej wymieniać, bo się za długi komentarz z tego zrobi ;-) Ale ogólnie u nas prezenty trafione - jak zwykle ;-)

reklama
To ja sie sama zapomnialam pochwalic, prezent dostalam tylko jeden ale za to piekny. Slubny dal mi pierscionek z brylantem, delikatny do noszenia na codzien (zareczynowy jest za duzy i zbyt drogi).

Tymek dostał super prezenty np huśtawką super sprawa Kurczak uwielbia się w niej huśtać nawet pół godziny i morze z niej korzystać nawet do 3 roku życia, zabawki edukacyjne, wielkiego misiaka na którym lubi leżeć i się w niego wtulać oraz ciuszki, a my dostaliśmy parę fajnych gadżetów do nowego mieszkana
ogólnie prezenty bardzo udane ;)

Prezenty dla Młodej ok, część zabawek na podobnej zasadzie - oczywiście bez fp się nie obyło :tak:. Najbardziej mi się jednak podobała książeczka z tekstami i nutami piosenek dla dzieci - takich nienowoczesnych - i do tego dwie płyty, jedna z nagranymi piosenkami, druga z samą melodią do samodzielnego śpiewania.
Natomiast jeśli chodzi o mnie to nie cierpię prezentów tak naprawdę dla obdarowującego - dostałam od Mamy zegar cobym powiesiła gdzieś, żeby wiedziała, która godzina gdy jest u mnie :dry: Nawet się postarałam, żeby dobrać kolorystycznie do mebli, ale i tak zegar mi się nie podoba to raz a dwa wcale go nie zamierzam wieszać bo i nawet nie za b. mam pomysł gdzie.

forever nieźle z tym zegarem, u mnie też co niektórzy goście narzekają na brak takowego, ale odsyłam do kuchni - mam na mikrofalówce ustawiony czas ;-)

Hanka dostała ubranka od wszystkich, póki co to jest potrzebne, a zabawki jeszcze długo będą leżały odłogiem bo nie za bardzą ją interesują, woli przedmioty typu pilot tv :wściekła/y:

Icak - u mnie jest pod płytą elektryczną. W salonie typu kominkowego, muszę ustawić go aby był bardziej widoczny. I w sypialni na stacji pogodny. Myślę, że wystarczy :tak: Młoda woli moją komórkę... jeść. :-p A zabawki wprowadzam pojedyńczo, trochę z górką jest, wiec na ten moment - poza laptopem ( aby ochronić swój ) - dziękuję za takowe. Zresztą teraz na tapecie są zęby więc nic nowego nie cieszy :-(.

Do góry