Dobry wieczor... Cóż ja wam moge napisać nowego....
Wczorajszy dzien caly spedzilismy na wlsnym ogrodku - począwszy od poznego sniadania poprzez kawę, aż do obiadu i wizyty dawno nie widzianego kumpla... Bardzo zmeczona słoncem Olivia padla o...22.30. Di my z męzem do pracy, a dzieciaki... do basenu ktory w sobotę mąż rozciągnąl na trawie. Bylam pewna ze Olivia sie zmęczy i prędko zasnie... Predko w jej wykonaniu to godzina 22.30
Iskierko to nastepnym razem dam ci znac z tym formatem
my sporo umiemy na kompie zrobic ale w formarowanie sie nie bawimy bo az tak sie nie znamy.
Powiem tak - sformatowanie twardego dysku w kazdym niemal komputerze to pestka. Jak się ma jeszcze dysk instalacyjny to już naprawdę niemal bułka z maslem (no dobra, win 8 jeszcze nie formatowalam
). troszke gorzej jest po formatowaniu wgrać wszystko na nowo, bo na plytkach przeważnie jest "goly" system i potem trzeba sciągnąc z netu i wgrac wszystkie "bajery" i na to trzeba czasu. Ale jak trzeba to nie ma zmiluj...
Wlasnei komp syna juz sie prosi o formata i chyba w najblizszy piatek sie go doprosi
Tak Ayni mam uprawnienia
do moderowania obu tych wątków chociaż od początku uważałam ze to nie jest dobry pomysł
- ponieważ nie mam czasu śledzić wątku na którym sie nie udzielam...
więc stąd moja rezygnacja ponieważ dostaje sygnały że u was dochodzi do "nieporozumień" i musze reagować a kompetnie ma mam pojecie kto jest kto i o co chodzi...Sama mam trójke dzieci i prace, forum Mamy z Holandii więc nie ogarniam WASZEGO WĄTKA -Iskierko :-) - po prostu... wg mnie powinnyście mieć swojego moderatora co sie orientuje na tym wątku i powiadomić o tym administratora...
pozdrawiam!
Aniu, ja rozumiem ze nie masz czasu i rozumiem Twoja decyzje. Troche to jednak dziwnie zabrzmialo. Poza tym osobiscie tez nie przypominam sobie zeby ostatnio byla jakas mega zadyma na tym watku.... Troll zniknal i mam nadzieje ze nie powroci tak szybko, albo i wcale
No i powtarzam / mam nadzieje ze nie znikniesz calkowicie z forum....
wydaje mi się ze to przez to mleko, jest taki dziwne..
w nocy dalam mu krowie i kropelki wkoncu kolo 7 była kupa...
dzisiaj nie dam mu tego mleka, zastapie go krowim, zobaczę co się będzie dzialo...
A co to za mleko???? Na krowie też uważaj, bo może choc nie musi uczulic...
ja mam ostatnio koszmarne noce bo ukochany mąż nauczył małą zasypiać w naszym łozku i teraz są cyrki.. jestem taka zła.... nie moge sobie z tym poradzić
kochana, u mnie jest podobnie, z tym ze mala zasypia w naszym lozku a ja potem ja przenosze do lozeczka (potem, czyli po jakichs 20-30 minutach), ale ja w nocy czesto placze to zeby nie chodzic co 5 minut to biore ja do siebie. Skutek jest taki, ze co rano wstaje cala polamana, bo spie niemal cala noc na 1 boku na samiutkim brzegu.....
Dziewczeta w takim razie mysle, ze trzeba sie zorganizowac z NASZYM watkiem
Moze sa jakies kandydatury na moderatora watku? Dziewczyny bardzo was prosze o wypowiedzenie sie w tym temacie. Mozna sie rowniez zglosic na ochotnika.
Ja zglaszam Twoją kandydature
No to dobrej nocki wszystkim