reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Pogaduchy "ciężarówek" i nie tylko

marzenka ale Twoje maluchy podobne do siebie :)

Madziula moja ostatnio też się nauczyła tyle że zasypiać na rękach... i też mam cyrki. A normalnie ładnie zasypiała w łóżeczku! eh.

Berni nieciekawie z tym mlekiem :(

A ja jutro mam bedrijfsuitje. Mama zajmie się Jaśminką. A mi się wcale iść nie chce :/

reklama
Powiem Wam, ze to moje mleko jest jakies dziwne... data do 2014 ale jest takie jakby mokre... i nie wiem czy to dobrze, czy nie. dziwna ma konsystencje, nie chce się rozpuszczać w wodzie...

na razie dostanie od krowy, jak nie będzie podchodzili to wroce do 3... Alex pije jeszcze 3 butelki wiec, nie chce żeby się meczyl.

gorąc straszn... wchodzę na balon i cala mokra jestem :O

Berni czasem nie data a niewłaściwy sposób przechowywania jest przyczyną ze produkt z jakiegos powodu nie nadaje sie do spozycia :) dlatego oprocz daty trzeba zwracac uwage na inne rzeczy takie jak np wybrzuszania , napęcznienia czy dziwna konsystencja...:):)
co do mleka to u mnei w złobku nie daja wcale 3, dzieci piją 2 do 2 lat.... :)wiec widać chyba nie ma jakiegoś ciesnienia ze musi byc takie czy takie...

Madzia poza tym ze jest mokrawe to wszystko ok.
ja nawet bym nie kupila tylko mój B specjalista poszedł zobaczyl ze od roku 4 i kupil...
mam nadzieje ze z kartonu mu podejdzie i po sprawie. :)

Berni moj tez taki specjalista, ze jak sam do sklepu pojdzie to czasem rece rozkladam. A krowie juz dobrze toleruje, czy dopiero wasze poczatki? Smakuje mu?

Dziewczeta w takim razie mysle, ze trzeba sie zorganizowac z NASZYM watkiem :-D
Moze sa jakies kandydatury na moderatora watku? Dziewczyny bardzo was prosze o wypowiedzenie sie w tym temacie. Mozna sie rowniez zglosic na ochotnika.

Ja sugeruje Madziule, mysle, ze bylaby dobrym modem, a co wy na to?

Dobry wieczor... Cóż ja wam moge napisać nowego....
Wczorajszy dzien caly spedzilismy na wlsnym ogrodku - począwszy od poznego sniadania poprzez kawę, aż do obiadu i wizyty dawno nie widzianego kumpla... Bardzo zmeczona słoncem Olivia padla o...22.30. Di my z męzem do pracy, a dzieciaki... do basenu ktory w sobotę mąż rozciągnąl na trawie. Bylam pewna ze Olivia sie zmęczy i prędko zasnie... Predko w jej wykonaniu to godzina 22.30:baffled:
Iskierko to nastepnym razem dam ci znac z tym formatem:) my sporo umiemy na kompie zrobic ale w formarowanie sie nie bawimy bo az tak sie nie znamy.
Powiem tak - sformatowanie twardego dysku w kazdym niemal komputerze to pestka. Jak się ma jeszcze dysk instalacyjny to już naprawdę niemal bułka z maslem (no dobra, win 8 jeszcze nie formatowalam:-D). troszke gorzej jest po formatowaniu wgrać wszystko na nowo, bo na plytkach przeważnie jest "goly" system i potem trzeba sciągnąc z netu i wgrac wszystkie "bajery" i na to trzeba czasu. Ale jak trzeba to nie ma zmiluj...
Wlasnei komp syna juz sie prosi o formata i chyba w najblizszy piatek sie go doprosi :-D:-D:-D

Tak Ayni mam uprawnienia:-D do moderowania obu tych wątków chociaż od początku uważałam ze to nie jest dobry pomysł:dry: - ponieważ nie mam czasu śledzić wątku na którym sie nie udzielam...:sorry2:więc stąd moja rezygnacja ponieważ dostaje sygnały że u was dochodzi do "nieporozumień" i musze reagować a kompetnie ma mam pojecie kto jest kto i o co chodzi...Sama mam trójke dzieci i prace, forum Mamy z Holandii więc nie ogarniam WASZEGO WĄTKA -Iskierko :-) - po prostu... wg mnie powinnyście mieć swojego moderatora co sie orientuje na tym wątku i powiadomić o tym administratora...:tak: pozdrawiam!
Aniu, ja rozumiem ze nie masz czasu i rozumiem Twoja decyzje. Troche to jednak dziwnie zabrzmialo. Poza tym osobiscie tez nie przypominam sobie zeby ostatnio byla jakas mega zadyma na tym watku.... Troll zniknal i mam nadzieje ze nie powroci tak szybko, albo i wcale:-D:-D:-D
No i powtarzam / mam nadzieje ze nie znikniesz calkowicie z forum....
wydaje mi się ze to przez to mleko, jest taki dziwne..
w nocy dalam mu krowie i kropelki wkoncu kolo 7 była kupa...

dzisiaj nie dam mu tego mleka, zastapie go krowim, zobaczę co się będzie dzialo...
A co to za mleko???? Na krowie też uważaj, bo może choc nie musi uczulic...
ja mam ostatnio koszmarne noce bo ukochany mąż nauczył małą zasypiać w naszym łozku i teraz są cyrki.. jestem taka zła.... nie moge sobie z tym poradzić
kochana, u mnie jest podobnie, z tym ze mala zasypia w naszym lozku a ja potem ja przenosze do lozeczka (potem, czyli po jakichs 20-30 minutach), ale ja w nocy czesto placze to zeby nie chodzic co 5 minut to biore ja do siebie. Skutek jest taki, ze co rano wstaje cala polamana, bo spie niemal cala noc na 1 boku na samiutkim brzegu.....

Dziewczeta w takim razie mysle, ze trzeba sie zorganizowac z NASZYM watkiem :-D
Moze sa jakies kandydatury na moderatora watku? Dziewczyny bardzo was prosze o wypowiedzenie sie w tym temacie. Mozna sie rowniez zglosic na ochotnika.
Ja zglaszam Twoją kandydature:-D:-D:-D:-D

No to dobrej nocki wszystkim

Zasnal... cisza... jak milo...

Ayni, dopiero początki picia, bo wcześniej jadl i serki/budynie/jogurty.
raczej mu smakuje bo wypija wszystko :)

Co do tych naszych specjalistow, to mój jak już jest w sklepie i kaze mu kupic cos dla dziecka, czy to słoiczki czy inne duperelki, dzwoni do mnie milion razy... :O 20 minut siedzie na telefonie bo co się rozlaczy to spowrotem, bo on niewie :)

co do moderatora, ciężko się wypowiedzieć, bo kazda z nas zalatana, a Madzia to już calkiem bo pracuje, mysle ze lepiej kogos kto ma więcej czasu. :)

Dzień dobry. Juz mam komputer:biggrin2: Mój Ł wczoraj przywiózł. Znajomy zrobił formata za symboliczne piwko:biggrin2:
Ale upał sie dzis zapowiada...uufff.
I mam dobrą wiadomość z której ciesze sie jak dziecko.......mój Ł wziął tydzień wolnego od poniedziałku!!!!:biggrin2::biggrin2:

iskierko no właśnie nie mam płytek instalacyjnych i dlatego jak trzeba juz robic formata to kolega nam to robi za symboliczne piwko. A z tym spaniem to mamy troche podobnie. Moja mała śpi w łóżeczku i jak w nocy się przebudzi i ni da sie jej uspokoic to wtedy biore ją do siebie i też śpie na jednym boku, a potem sie ruszac nie moge na drugi dzień....i czasem to już sie śmieje, że odleżyn dostane od tego spania na jednej stronie tylko. Wczesniej pieknie przesypiała nocke, a teraz miauczy i miauczy pewnie przez zęby.

berni hehhe specjaliści:-D jak ja sie np źle czuje i trzeba zakupy zrobić i mówi mojemu, żeby pojechał to on ''ale ja nie umiem...'' hhehe:-D albo jak musiał mleko dla małej kupić to prawie za każdym razem dzwonił, żeby sie dopytać jakie ma kupić....:biggrin2:

A co do nowego moderatora to myśle, że powinna nim byc osoba która jest na tym wątku już długo. Nie wiem dokładnie jak długo jest tutaj każda z Was.....ja postawie na Ayni:biggrin2:

Przeciez Ayni juz jest moderatorem :-):-):-)

Dzien dobry ;-)
Czytam Was codziennie ale jakos nie ma o czym pisac. Nie ma co zanudzac Was kobietki swoim nudnym, codziennym zyciem.

MamoZ&M jejuuuu, zdrowka zycze, usciskaj dziewczyny ode mnie:-(
Berni caluski :*

reklama
Milka masz racje, nie zauważyłam:-)

Mamo jak tam Zuzia? Mam nadzieje, że już lepiej.

Marzenka sie pochwaliła dzieciaczkami to ja tez sie pochwale, a co tam.....

DSC_0015.jpgDSC_0049.jpgDSC_0073.jpgIMG_1552.jpgIMG_1701.jpgIMG_1608.jpg

Załączniki

• DSC_0015.jpg
    DSC_0015.jpg
    34,6 KB · Wyświetleń: 67
  • DSC_0049.jpg
    DSC_0049.jpg
    53,1 KB · Wyświetleń: 66
  • DSC_0073.jpg
    DSC_0073.jpg
    35,9 KB · Wyświetleń: 62
  • IMG_1552.jpg