MamaZuzi&Marty
Fanka BB :)
Kurcze Nana a ja myslalam,ze tylko ja mam takie mysli.Tez nie tak dawno chcialam 'odchodzic'od meza.Ale jak??? Z dwojka dzieci...prawie,ze bez pieniedzy...kto mi cokolwiek wynajmnie??? moj marny zasilek,jakbysmy wyzyly za to ?? Wszystko mnie przeroslo i placzem pogodzilam sie ,ze nie mam innego wyjscia jak zostac z nim.Potem zaczelam sobie wyobrazac jakby to juz bylo jakbym naprawde odeszla i ogarnelo mnie uczucie ogromnej tesknoty...bo caly czas go mocno kocham.Problem pozostaje nierozwiazany,narazie omijamy go a jak wroci to niewiem co bedzie...
Nana zycze duzo sily w podejmowaniu decyzji,trzmam kciuki ,zeby byla dla Ciebie jak najlepsza!
Astrid,Ayni teraz zaluje ,ze nie mam TLC,chyba nie mam ...
Ayni tak palnelam o tych cwiczeniach i patrz jak trafilam !
Dzis gadalysmy z Ewelina,ze Was podziwiamy za te cwiczonka.Mi raz ze sie niechce,dwa to brak czasu.Ewela to chociaz na diecie jest a ja ...tylko marze,ze jestem chuda
Nana zycze duzo sily w podejmowaniu decyzji,trzmam kciuki ,zeby byla dla Ciebie jak najlepsza!
Astrid,Ayni teraz zaluje ,ze nie mam TLC,chyba nie mam ...
Ayni tak palnelam o tych cwiczeniach i patrz jak trafilam !
Dzis gadalysmy z Ewelina,ze Was podziwiamy za te cwiczonka.Mi raz ze sie niechce,dwa to brak czasu.Ewela to chociaz na diecie jest a ja ...tylko marze,ze jestem chuda