reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pogaduchy "ciężarówek" i nie tylko

Kasia dzięki za sprawdzenie :) Moja wczoraj ważyła 2230, 30g w jeden dzień przybrała. Ogólnie bardzo dobrze je sama. Ciągnie że ho ho a dopomina się o swoje że szok:szok: Pielęgniarki mówią że ma niezły charakterek. Ciekawe po kim:-D

Karola pierwszy raport - spannend że tak powiem (;

reklama
MAMO Z&M to podwojne szczescie masz ze male sie prawidlowo rozwijaja:tak:Moj Tymek mial rok i nawet nie siedzial i wystarczyla jedna sesja Vojta i wstal.No a tutaj mowili ze nic nie mozna zrobic.

MADZIULA no to dobrze mi sie wydawalo.No to EWELINNA jak ci nei dadza skierowania to idz sam na fizjo:-)

A mnie chce sie plakac zle wspomnienia zwiazanie z porodem Tymka wracaja...

Ostatnia edycja:
Ewelina wszystkie ostro cwicza :laugh2:

Nana do mnie tez czesto wracaja i mysle,ze jeszcze dlugo beda.Takie juz uroki bycia matka...Wirtualne usciski dla Ciebie!!!

kasiu chyba tak:-)
nana nie ty jedna sie klocisz, pamietaj po burzy zawsze przychodzi slonko.Ja jak sie kloce to mamy kilka dni ciszy i wtedy z checia wracalabym do pl. bedzie ok

Wiem ze nie ja jedna ale to powazna sprawa i nie od dzis mamy ten problem.No i watpie by bylo lepiej i albo sie z tym pogodze albo musze odejsc

Kaska a ty co, czujnik potu masz? :-D Wyczulas moje strugi na te wszystkie kilometry :-D
Nie wiem jak ja teraz zasne,taka pobudzona. :szok:

Do mnie tez porod czesto wraca, ale tak raczej euforycznie i te wszystkie uczucia, hormony poporodowe chyba jeszcze mnie nie opuscily. Wzrusza mnie piosenka Majki Jezowskiej dokladnie te wersy :

Ach, co za smutas leje łzy
lalki w płacz, misiek zły
o, już się śmieje, nosek mu drży,
deszczyk był a teraz wyschły łzy.
Niebo rozjaśnia się samo
mały uśmiech, jak tęcza,
już dobrze, mamo!

(...)
Choć nie rozumiem mowy twej
czytam lęk, czytam śmiech.
Nuty nie kłamią, zbuduj z nich klucz,
otwórz nim nieśmiałość naszych słów.
Ważny jest serca alfabet,
ciepły uśmiech, jak słownik,
jesteśmy razem!

Wlasnie leci dla mnie program na TLC - Pregnant & Obese :sorry:

Ewelinka nie dam chrupka, bo polski sklep zamkniety ;/ ale za to kupilam dzis sloiczki z warzywami i tunczykiem, jak skoncze zapasy z zamrazalnika to sie za nie wezme.

Moj syn nie mial poki co (odpukac) zadnych problemow z tolerancja jakich kolwiek pokarmow, je co matka daje, dzis brzoskwinka z marakuja.

Niedlugo bede wprowadzac gluta :tak:

Poczekam najpierw az dokoncze wszystkie kaszki bezgluty.

Branoc!

Oglądam tę Ciąże w tajemnicy na TLC... nie ogarniam tych babek. Jak ledwo mnie stać na 3 dzieci, to po co się pakuję w kolejne ciąże? Jakbym była teraz w drugiej ciąży, to bym w jakąś histerię wpadła :szok:. Czy dla niektórych ludzi nawet założenie gumki, to taka ujma na honorze? Chyba, że chcą być gwiazdami TLC :rofl2:.

reklama
astrid ​tez to ogladam:szok:
nana uwierz wszystko mozna ogarnac ja i moj maz jestesmy tego przykladam, nie pytam o co poszlo ale jesli sie kochacie:tak: wszystko mozna naprawic. trzyma kciuki za was:tak:

Do góry