reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pogaduchy "ciężarówek" i nie tylko

reklama
U mnie we wsi nie bylo dzieciowych herbatek z kopru wloskiego wiec kupilam torebki dla doroslych, niestety nie za bardzo mu to podchodzi.
Podobno w tych dzieciowych herbatkach jest duzo cukru :confused:

Robale to widzisz, masz jeszcze caly miesiac zeby sie przygotowac :-D
Dla faceta to oczywiscie polecam mieso i duzo. Moze jakas rolade nadziewana czy cos, zeby mogl sobie duzo dokladki brac.

My bylismy dzis pierwszy raz w spacerowce , bo wczoraj Adam na spacerze dal popis, chcialam jeszcze troche poczekac, no ale nie da sie juz.. A teraz cisza, az zapomnialam, ze mam dziecko.

Robale hahaha dobre z tą maszynką , uśmiałam się, a co do bokserek to mój mąż dostał od mamy taki komplet, z roznymi napisami na pupie i z bananem jedne , fajne takie gadżety :)
maszynke tez mamy do włosów, obcinam mojego już 3 lata a moze i dłuzej ....

o to ja tez sie musze zapuscic do zeemana bo extra te bokserki:tak::tak:

Robale to pieski sie maszynki dorobily a maz jeszcze nie?:-D
Ayni my tez dzis pierwszy raz w spacerówce bylismy:tak: szalu nie bylo:baffled:
W ogóle to strasznie placzaca i marudna dzis Milenka byla. Dzis mielismy wizyte w cb : waga 66,5 i 65 cm:tak:
A mnie w kosciach lupie ze szok,paracetamol zarzylam ,miód i czosnek tez:tak:I teraz dycham
Dobrze ze jutro maz A ma wolne ,zajmie sie domem i dziecmi a ja bede sie leczyc:tak:

Madzia co za chamidlo jechalo ulica :no: jaki ten wozek chcesz kupic ,podaj stronke bo ja tez sie musze rozgladac :tak: Moze ten mi przypadnie doi gustu:sorry2: Co do spacerowki mutsy to myslalam ze bedzie troche wyzej dzidzia siedziala...:sorry2:

karola82... wazy 66,2 hehehe???

no tu ci przyznam racje, niskie sa te spacerówki... ale to akurat do przezycia... mnie to wkurza ze jest ciezka i zajmuje pol bagaznika heheh

na babydumpie :)

Madziu no 6,65:tak::-D hahaha 66 ,2 to ja bym chciala wazyc:sorry2::tak::tak::-D

no miejsca to faktycznie w aucie nie ma po wlozeniu wozka:baffled: a jaka marka ? pisala juz ?

reklama
Witam sie i ja wieczorem. My od wczoraj w nl. pogoda elegancka w porownaniu do tej, ktora zegnalismy w pl (-10 i snieg). No moglby jeszcze snieg sie stopic z chodnikow to by wogole sie elegancko spacerwka jezdzilo a tak troche ciezko pchac.
A tak poza tym bylismy dzisiaj ostatni raz w cb (jak juz kiedys pisala na stale zjezdzamy do pl) no i doznalam lekkiego szoku. Myslalam, ze moje dziecie mimo drobnej postury wazy juz troche (ostatnio wazona byla na poczatku listopada i bylo 6400) a tu waga ledwo pokazala 7140, z jednej strony plus dla mnie, ze nie musze nosic na rekach malego klocka bo zanim bedzie miala 10kg to juz sama bedzie biegac (zreszta juz to robi) a z drugiej w pl ja beda do poradni wysylac jak mnie kiedys w wieku ok 12 lat zeby troche podtuczyc, chyba, ze do tego czasu troche kilo nadrobi. Na razie w dolnej siatce centylowej sie miesci a, ze zywa jest i wszedzie jej pelno to z tym przytyciem to moze byc ciezko :) Wysoka raczej tez nie bedzie, mimo, ze nam sie wydawalo, ze tyle urosla to roznica do listopada to raptem 4cm i wynosi teraz az 66,5 :)
Co do tej wizyty co to miala byc na bioderka to jak sie lekarka dowiedziala, ze mialam usg w pl to powiedziala, ze dobrze i wizyta przebiegala standardowo czyli ogolne sprawdzanie rozwoju (a wiec spokojnie do szczepionki w 11 msc moglabym tu juz nie przyjezdzac, ale ze mieszkanie trzeba zdac to i tak bym byla w nl wiec niech im bedzie, ze nie tylko dla nich tu przyjechalam na ta wizyte :))

Do góry