reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pogaduchy "ciężarówek" i nie tylko

Witam, Madzia to swietna wiadomosc i jeszcze sloneczny poniedzialek , no to juz chyba wiem, w co zainwestujesz hihi :)

Berni biednas ty, ja dzis tez wstawalam przed 4 potem znow o 7... az go w koncu tatus wzial i odespalam. Ja go w nocy zawsze zastane przy tych szczeblach cos kombinuje :baffled:

reklama
Ayni oczywiście mój upatrzony wózeczek w pierwszej kolejnosci hehehe

oj tak, piekny poniedziałek.....

oby ta chlapa i te kałuże jak najszybciej wyschły :)

Berni wspolczuje:-(
Madziulka znowu dobre wiadomosci:-) Poczatek roku nie taki zly;-) A jaki wozek chcesz?
Wreszcie sloneczko i na plusie:happy2: Ktos wie moze czy zima ma zamiar jeszcze wrocic?
Dziewuchy co to nam sie za linijki pokazaly po lewej stronie "Zadanych pytan" itd? :confused:

My dostaniemy 200 eur za overstaap spowrotem do Delty, ten NuoN to jakis niewypal byl u nas. Ale dopiero w marcu.

A czytalam ostatnio o spacerowkach i polecali kilka marek miedzy innymi ta, ktora sobie wypatrzylas, widocznie dobra firma musi byc, ale nigdy nie slyszalam.

Milka a spacerówke.. chce teraz kupić bo jest w fajnej promocji...

Ayni to my dostaniemy 150 e za przejscie do zilverenkruis i też dopiero w marcu.... ale drogą niechodzi :)

te wózki to angielska marka, maja nawet pl strone internetowa i wiele modeli :)

Dalam dzisiaj mojej corci zwykla herbatke owocowa, tylko taka slabiutka i ciepla....i wypila odrazu 100 ml:szok::tak:
Mam nadzieje, ze nic jej nie bedzie. Widocznie nie lubi dzieciowych wynalazkow, ona dla doroslych bedzie pila:-D:-D

Milka no co duża dziewczynka :D

Ja dziś na zakupach byłam, tzn połazić i kupiłam M prezent na walentynki bokserki z kaczorem donaldem i napisem kocham twego ptaszka hahaha:-D:-D:-D:-D:-D:-D. oczywiście coś słodkiego do tego. Nie wiem co na kolację przygotuję bo to walentynki i rocznica ślubu w jednym, jeszcze troszkę czasu jest ale ja już obmyślam plan

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry