reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pogaduchy "ciężarówek" i nie tylko

reklama
Justyna Twoja mala to taki słodziak ze tylko schrupać:-D

Agss tu było jeszcze kilka dwupaczków ale jakoś sie pochowały ostatnio... hmm...co do sklepu nie pójdzie to coś przyniesie malemu, a myślałam ze ja będę kupować tylko heh może następnym razem jak dziewczynka będzie :-D

A ubranka naprawdę fajne, to tatuś

Justyna hihi nooo 5900 było 2 tyg temu jak byłysmy w cb heheh :) ale juz ma 60 cm :)

u nas ja robie zakupy bo tatuś pracuje i nie ma kiedy...ale ostatnio razem kupowalismy ubranka :) aaa i raz przymierzalismy sie do kurtki zimowej... ma tatuś gust musze powiedziec....

no własnie , kombinezon tez oglądałam i sie tak zastanawiałam, i dziwiło mnie to ze wszystkie kurtki jakie przejrzałam w prenatalu zaczynaja sie od rozmiarówki 74....

Madziula ja tez mam kombinezon na zime, tatko przywiezie juz jutro!!
Mysle, ze lepiej bo caly maluch zakryty a tak to sie w wozku moze kurtka podciagnac czy cos. Widzialam male kurtki, ale niepraktyczne mi sie to wydaje.

Dzis ide niedzwiedzia umyc sama bo M nocki wali... I sama tez juz pojde, ciezka noc mialam i w ogole dzis maly jak glodny to mogl by ciagne ssac az sie dzis poplakalam z bezradnosci co mam robic... raz 40 minut, po pol godzinie znow ponad 20, potem znow na chwile i jeszcze by ciagnal... Polykal ale jadl tak wolno jak zolw. A ze spalam tylko 3 h w nocy bo byla taka sama historia a bylam sama w domu to mi sie nazbieralo. :baffled: No, ale juz dobrze... Ide wykapac misia i bedziemy sie przytulac troszke.

Dobranoc :))

Ja mam kilka kurtek dla Tomka na zime, ale w razie "W" mam tez jeden kombinezon, jakby mialo byc straaaaasznie zimno na dworze :-D tak jak rok temu, choc mam nadzieje, ze nie bedzie, dlatego tylko jeden kombinezon, a nie wiecej.
Kurtki dla maluchow niepraktyczne sa, dziecku jest cieplej w kombinezonie. Starszaki juz moga w kurtkach, bo juz sie wiecej ruszaja i co najwazniejsze nie leza caly czas :laugh2:

reklama
Madziula Martynka jest bosssska!!!! Slodka kluska do schrupania.
Mam takie same bluzeczki z sowami ,sa z Zeemana...
Przyznam Wam sie ,ze nie cierpie rzeczy z Zeemana ,straszna jakosc jak dla mnie...jak przychodzily kolejne osoby na 'spoznione' kraamwizyty jak M&Z wyszly ze szpitala i wszyscy przynosili tylko z Zeemana to szlag mnie trafial a stary musial mnie uspokajac ...co wybrzydzasz,to prezenty,podziekuj i ladnie sie usmiechnij! Teraz te rzeczy nie nadaja sie ,zeby je dalej sprzedac, wyswiechtane od prania codziennego,wylaza nitki co niektore nierowno poszyte:szok: Ja osobiscie nikomu bym nie dala w prezencie ciuszkow z Zeemana,wole troche dolozyc i kupic cos lepszego jakosciowo.

Agss Jasmin przepieknie!!! Sama chcialam tak dac ale stary sie nie zgodzil:wściekła/y:

Do góry