Dzien dobry. W sumie juz dobry wieczor :-) ja dzis caly dzien spedzilam przed tv, i troche na ogrodku, spojenie boli mocno
kiedy to sie skonczy? mam nadzieje, ze z chwila przyjscia malenstwa na swiat.. no ale do tego mamy jeszcze kawalek, choc fajnie by bylo jakby sie przed terminem urodzila
dziewczynki ponoc szybciej (statystycznie, choc statystykom tez za bardzo nie ma co wierzyc
)
nana19 wspolczuje zapalenia pecherza, mialam kiedys, w czasie mlodosci
bol niesamowity, mam nadzieje, ze nigdy wiecej mi sie to nie przydarzy
i tak jak napisalas, z lekarzami trzeba tutaj twardo, jak na cos paracetamoltje to trzeba byc asertywnym i nie zgodzic sie na taka diagnoze i taki sposob leczenia. Holendrzy juz sie przyzwyczaili do takich metod, dlatego tutaj ludzi u lekarza nigdy za duzo nie ma
moj facet tez wiecznie na wszystko paracetamoltje, ale juz go nauczylam, ze w gabinecie lekarskim trzeba byc twardym a nie mietkim i nie dac sie leczyc.. niczym
Ayni doczytalam teraz, wspolczuje tych pchel, fuu paskudztwo..dlatego ja zwierzat w domu nie mam, bo pozniej wlasnie takie problemy sie zdarzaja, a pchla, powiedzmy sobie szczerze, przenosi wiele zarazkow i chorob, wole sie trzymac od tego z daleka
dobrze ze juz sobie poradziliscie z klopotem, oby zniknely na zawsze, w koncu maly bobas w drodze, lepiej zeby z pchlami nie mieszkal.