reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pogaduchy "ciężarówek" i nie tylko

Yokasta nie ma co sie stresować na zapas :) każda jak widać ma inna sytuacje, i nie wiadomo jak bedzie u nas..... sie zobaczy po urodzeniu:)

Alez ja sie wcale nie stresuje :) Napewno nie na zapas ;) Stres jest zlym doradca.

Walka to dobre slowo :)
Ale warta kazdej ofiary..oczy ssacego dziecka wpatrzone w ciebie..pelne zaufania i milosci..
to nagroda za determinacjw w laktacyjnej bitwie ;)

Pieknie to napisalas :-)
Suwak zmieeeeeeennnnnn :))))

reklama
Mnie zawsze pocieszało, że pewne rzeczy przychodzą same z czasem i np. karmienie piersią to rzecz instynktowna. Owszem, fajnie, jak kraamzorg czy inna położna powiedzą, jak technicznie dobrze to robić, żeby dziecko dobrze ssało i żebyśmy sobie krzywdy nie zrobiły.

YOKASTA mowisz i masz ;)

MADZIA jak tylko bede juz mogla sie ewakuowac z domu to polece :)

Czekam na polozna. Kausar dalej zolta a ja nie widze zadnej poprawy :(

YOKASTA, KALLIE to kiedy zaszczycicie nas waszymi tyleczkami??? ;)

Wow Kausar już ma 5 dni? kiedy ja pytam to minęło:szok: A w piątek tylko dokładniej sie musimy zgadać jeszcze na dniach heh

Madziula Ty jeszcze po sklepach kobieto śmigasz? wow, żebym i ja tak miała :-D

Astrid dobrze piszesz,technicznie i w teorii dobrze wiedzieć, ale każda z nas inna i każdy maluszek też inny, każdego trzeba się na nowo uczyć ale i to jest samo w sobie takim małym cudem:tak:

Kallie hehe w c&a nie byłam, ale widziałam nalepki z promocjami...... ale w piatek chce jechać do ikei.....

wsiadam do auta pod domem , wysiadam pod sklepem to co :) na nogach juz nigdzie daleko sie nie wypuszczam ;)

Astrid to podziel sie tym mlekiem:D:-D
bylismy na spacerku i moje dziecie wkoncu sie troche uspokoilo...:)
pokupilam sobie bawari 0,0 bo narobilscie smaka:D
sok jablkowy zakupiony, bede pic wszystko moze mi sie co wiecej zbierze, staram sie co godzine odciagac moze sie poruszy mleczko:)

Ktos napisal nam na parapecie cos zwiazane z tym aby sie stad wynosic...;/ poszlam patrze sasiadka myje okno i mowi ze u nich tez bylo napisane...
co za ludzie...

Wyslalam mojego po te paczki do c1000 i plusa zobaczymy czy cos przywiezie:D

Astrid to podziel sie tym mlekiem:D:-D
bylismy na spacerku i moje dziecie wkoncu sie troche uspokoilo...:)
pokupilam sobie bawari 0,0 bo narobilscie smaka:D
sok jablkowy zakupiony, bede pic wszystko moze mi sie co wiecej zbierze, staram sie co godzine odciagac moze sie poruszy mleczko:)

Ktos napisal nam na parapecie cos zwiazane z tym aby sie stad wynosic...;/ poszlam patrze sasiadka myje okno i mowi ze u nich tez bylo napisane...
co za ludzie...

Wyslalam mojego po te paczki do c1000 i plusa zobaczymy czy cos przywiezie:D
Ale jak to? Wynosić :confused: Co za ludzie, masakra. Dlatego ja wychodzę z założenia, że łachy tutaj nie robią, zawsze można PKB w innym kraju poprawiać. A jak się nauczę języka to tylko korzyść dla mnie :-D.
Powodzenia w odzyskiwaniu pokarmu. Ja dzisiaj pod prysznicem to jak krówka normalnie a jak wyszłam, to jeszcze bardziej bo ciało rozgrzane a temp. w domu nieco niższa. Myślałam, że mi cycki eksplodują. Dobrze, że mała tyle je, że mi je opróżnia.

Witam sie

Madzia zaraz zmienie suwaczka:tak:
Mgd Michal tez byl dlugo zolty ,az mu nawet w szpitalu badania krwi i moczu zrobili ale nic nie bylo.Nie martw sie mysmy w szpitalu spedzili 3 godz wiec spokojnie:tak:
Michas z tata poszli na plac zabaw a ja odpoczywam Milenka spi:tak: Nocka nam minela super ,mala sie raz obudzila na jedzenie a przed 8 juz ja ja budzilam:tak:Za to Michalko juz sie snilo ze Milena wziela mu ulubiony kocyk i przyszedl z placzem do nas o 3 rano:szok::happy2: Tata jest rozrywany przez sasiadow wszyscy mu gratuluja i pytaja:-D:tak: Mowi ,ze zarazz sie bedzie bal wyjsc z domu:-D:-D

byla pani z kraamzorg spoko babka ,posprzatala itp jutro na 9 przychodzi inna:tak:

nie wiem co pialyscie ,skleroza i rozkojarzenie jeszcze nie przeszlo:sorry2:

reklama
Karola widzialam zdjecie twojej Milenki na "Holandia" sliczna dziewczyneczka:D:tak:

Mieszkamy tu ponad rok i teraz pierwszy raz cos takiego ;/ niewiem dlaczego, nikomu nie wadzimy, jest cisza i spokoj ale widocznie cos komus nie podpasowało... moze dlatego ze B podczas euro Polska flage wywiesil:):-D wisiala prawie cale euro i jej nie zerwali wiec dziwne ze teraz ktos sie czepia...

Astrid ale Ci zazdroszcze pokarmu tyle, ja jem tylko zupy, duzo pije i za wiele go nie mam...

Do góry