reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pogaduchy "ciężarówek" i nie tylko

reklama
Milka dzieki:-), mam nadzieje ze chociaz dzis zane, ja od 2 m-cy nie moge spac, chodze do lozeczka o 3 i spie do 6, siusiu i spie do 8:30-9. Dzis chce normalnie spac.

nana ja jak robie pierozki to ich ilosc wacha sie od 100-200 szt:-)

czesc dziewczynki. dzis byl busy dzien. przeglad samochodu , kolezanki odwiedzic i do castoramy kupilam 20 litrow bialej farby i 4 pigmenty wiec maz bedzie mial co robic :D dla malego skusilam sie na grubszy pajacyk i czapeczke z weluru. M chcial jakas bluzke na dlugi rekaw ale u nas te ciuchy jakies szare, bure , smutne i wielkie i nic nie kupilam mu z pl. w sobote rano juz wracam i ciesze sie bardzo bo dziwnych ludzi spotkalysmy w miescie i w sklepach, wspolczuje wszystkim pracownikom ktorzy musza pracowac w obsludze klienta.

berniaku ja farbuje sie na blond, moj kolor naturalny to ciemny blond i w ciemnych mi nie do twarzy.

Staram sie farbowac farbami z niska zawartoscia lub bez amoniaku i nie czesto , raz na 2-3 miesiace zeby nie zajechac wlosow. W rottku chodzilam do NL fryzjera i do salonu takiej bosniaczki i tam placilam 80-100 eur za farbowanie plus ciecie, w nl jakies maski odzywcze tj kuracje to dodatkowo platne i teraz na wsi nie chodze i robie sama i tez jest lekker, blond wybieram zawsze jakis miodowo-sloneczny nie za jasny.

ewelinka & karolinka dziewczyny 3mam za was kciukasy!!! mam nadzieje, ze pojdzie gladko , nie bojcie sie i dajcie z siebie wszystko !

mgd 7abiby prosze przyslij mi rowniez linke na pw , ja nie widzialam jeszcze tej egipskiej pieknosci :) dostala moj sms z polszy ? jak wroce to wysle Ci maila z fotkami,co obiecalam.

u nas wlasnie wieje jak na burze a juz raz dzis padalo wiec nie ma miodu w pl z pogoda , raz goraco,raz pada, a potem burza :D

ja mam jeszcze pol kg twarogu homemade z gor i tez bym zrobila pierogi ale mam obawy, ze mi ciasto nie wyjdzie, ale bede probowac po powrocie wiec Nana niech moc bedzie z toba :D

powiem wam,ze tesknie juz za mezem i nie moge sie go doczekac :D za to tatko sie juz zapowiedzial ze jeszcze nas odwiedzi w tym roku wiec chyba mu sie spodobalo w nl, duzo holenderek go zagadywalo ale niestety nie mogl sie z nimi porozumiec :D

karola no opowiadaj !! bolesne moc ? :D no zobacz jak Ci sie trrafilo , doslownie jak w poprzedniej ciazy!! a maz co na to ? siedzi spokojnie i czeka czy panika w oczach ?

na razie bardzo nie boli :-)w porownaniu jak pozniej bedzie bolec:-Dczeka na te surczybyki:tak: maz siedzi i co chwile pyta "juz?" amnie nerwy biora:-D

Ja nigdy nie licze pierogow, babcia mowi ze jak sie liczy to sie porozklejaja:-D Nie cierpie robic pierogow:no:KAROLA trzymaj sie :-)

reklama
my zawsze robimy z 1 kg mąki to wychodzi tak 90 - 100 pierożków ale ja nigdy nie robię sama, ja robię farsz, mąż ciasto które potem wałkuje i robi kółka a ja kleje i szybciutko mamy pierożki.... raz w zyciu zrobiłam sama pierogi i ostatni raz heheheh miałam zakwasy od turlania ciasta heheh

Do góry