reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pogaduchy "ciężarówek" i nie tylko

Laru no ja dostałam tutaj ten 240.I teraz nie wiem.czytałam na różnych forach,różne opinie i chyba rzucę się na tel do lekarza i po prostu zapytam :hmm:

Madziula chyba wykorzystam faceta i niech kupi...bo jak mi łeb pęka to jemu też...ale ze złości bo już ma mnie dosyć chyba ;-)

reklama
Naya rozumiem, pod koniec ciaży miewałam migreny i "o dziwo" paracetamol mi pomagał bo zazwyczaj biore silne tabletki jak juz mam mega atak :)

a tak dla ciekawostki to jade sobie dzisiaj autem i słucham radyjka jak zwykle, nie pamietam teraz czy to FRESHka była czy Q MUSIC , tak czy siak był konkurs i dodzwonili sie do polki hehe

Ostatnia edycja:
Naya morzesz wziasc paracetamol. Pamietam, ze moja znajoma juz dawno temu jak byla w ciazy to brala Apap bo lekarz pozwolil. No i poza tym tu tez pozwalaja lekarze.

Madziula moze pomagal bo byl wczesniej "odwyk". Czyli przez dluzszy czas nic nie bralas. Jak sie dlugo bierze tabletki to sie czlowiek uodparnia.

Agss moja urodzila sie z waga 3,180 a teraz jaka wielka. Mi przez cala ciaze mowili, ze duze dziecko i co?:-D

Dziewczyny grzebiecie moją wiarę:-D
Madziula to Ci dobrze wyprognozował:-D
Laur - Dominik bardzo ładne imię (; A co do brzucha to na to nie ma co patrzeć, ja podobno mam mały (ale co kto za małe uważa )
Co do wyprawki... ja tam wolę wszystko mieć z wyprzedzeniem. Nie wyobrażam sobie kupowania na ostatnią minutę. No i wydatki można sobie rozłożyć:)

A tak przy okazji... padłam po przeczytaniu górnej części:
http://www.**********/artykul,porod-lotosowy-czyli-rodzic-z-dusza,978,1.html

Ostatnia edycja:
Milka ja wlasnie mam ten specjalny smoczek, no i jakos daje rade :)

Agss mi mowila polozna ze za wielki to moj tez nie bedzie, tak okolo 3000g a bylo blisko 4kg :O sie zdziwilam :D

laru ladne imie wybraliscie :*

Ayni, Adas tez robi ladne postepy :)

Berni jak już mówiłam, moja wiara całkiem została pogrzebana :-D
laur ja sobie tego też nie wyobrażam... dla mnie masakra i w sumie nie wiem jakie korzyści miałby z tego być ? No ale ludzie są dziwni :-D
A ja mebelki na marktplaatsu znalazłam (;

reklama
Haha Berni dobre :D wiadomo, ciezko nam sie bedzie przyzwyczaic do nazwiska ktore kiedys moze bedziemy nosic. Ale fajnie bedzie wygladalo to polaczenie Twojego imienia z nazwiskiem Twojego B... :tak::-)

Do góry