MamaZuzi&Marty
Fanka BB :)
Agss a może to chodzi o kraamzorg?? Bo jak do mnie przyszli na intakengesprek to dostałam od nich listę co mam mieć dla dzieci ( ile sztuk ciuszków,kosmetyki itd) oraz co dla siebie na dwie opcje: poród w domu lub w szpitalu.Potem z tą listą chodziłam po sklepach,kupowałam i wykreślałam.Dla mnie fajne to było i wygodne,sama nie musiałam sobie list wielkich pisać.
Ayni to ta sama bakteria która wywołuje pleśniawki w buzi...niewiem skąd to jej się tam wzięłoNajpierw miała tylko czerwoną pupę.Myślałam,że to zwykłe odparzenie,potem przeszło jej na piśkę i zrobiło się tak paskudne,ja smarowałam sudo a w cb mi dopiero dziś powiedzieli,że sudo absolutnie nie,bo tylko pogarsza sprawę i tak sama nieświadomie pogorszyłam wszystko wczoraj.Wystarczył jeden dzień,teraz ma spękane paskudnie i płacze,nawet powycierać się nie da.
No ale skąd mogłam wiedzieć...Wy wiedziałybyście???
Ayni to ta sama bakteria która wywołuje pleśniawki w buzi...niewiem skąd to jej się tam wzięłoNajpierw miała tylko czerwoną pupę.Myślałam,że to zwykłe odparzenie,potem przeszło jej na piśkę i zrobiło się tak paskudne,ja smarowałam sudo a w cb mi dopiero dziś powiedzieli,że sudo absolutnie nie,bo tylko pogarsza sprawę i tak sama nieświadomie pogorszyłam wszystko wczoraj.Wystarczył jeden dzień,teraz ma spękane paskudnie i płacze,nawet powycierać się nie da.
No ale skąd mogłam wiedzieć...Wy wiedziałybyście???