reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pogaduchy "ciężarówek" i nie tylko

reklama
Aleksja ja również serdecznie gratuluję. I podzielam zdanie reszty,wyglądałaś przepięknie!!!
Jakbyście zobaczyły mnie po porodzie...wszyscy się śmiali że wyglądałam jak naćpana:-D

Laski jeśli chodzi o kupowanie pieluch na zapas to uwierzcie mi ja mam w tym mega doświadczenie w końcu potrzebuję dla dwóch. Jest taka stronka www.luierinfo.nl i tam są w rządku ładnie wypisane wszystkie aktualne aanbiedingen ,zawsze jak mi się kończą pieluchy to zaglądam tam i lecę do tego sklepu który daje największy korting:-D
Kurka ale napisałam pół po pl ,pół po nl :-D

ewwelinna witam po sąsiedzku forumkę z Bredy !

W końcu weekend,kto jeszcze się cieszy tak jak ja? :rofl:

Moja Ksiezniczka.wlasnie zasnela mi w ramionach i nie moge sie zmusic zeby ja zaniesc do lozeczka jest taka slodka;) jak nie spi i nie je to zapamietale trenuje obroty plecki-brzuszek. Moja Gwiazdeczka wspaniala. My we wtorek tez na szczepienie brrr-placzemy razem. Madziula najlepszego dla Martynki;) No a swieza Mama rzeczywiscie ladnie hoohoo. no 10min. parcia pozazdroscic.

Alexja daj przepis na taki poród i wygląd już po!! :-) super dziewczyny:)
Kasia fajna stronka, a że Tobie się przydaje to nie wątpie, przy jednym są sterty a przy dwójce maluchów to już naprawdę duuużo:tak:
Madziula a Martynka już całkiem to zapalenie ma wyleczone? teraz jak sie obydwie już wyleczyłyście to może wszelkie infekcje i choróbska dadzą wam spokój

Nooo ja już mam na dzis spokój z dzieciarnią.Spią!
A mi sie przed chwilą obie obsrały aż do połowy pleców,a śmierdzi tak,że chyba będę wietrzyć w domu:-D
Ja też dobra jestem, zamiast wziąść się za robotę to do kompa siadłam.Kto do mnie na ochotnika posprzątać i poprasować?
Tu nasz mały burdelik... WRZUTA - Zuzia&Marta

jestem jestem....

popołudniu walnełyśmy sobie drzeme , potem wrócił mąz i odwiedzilismy znajomych :)

Ayni no własnie dzisiaj było słodkie lenistwo , pospałysmy na kanapie hehehe

Kallie tak, juz wszystko wyleczone, ja musze tylko jeszcze wybrac do konca anty na zapalenie piersi ale nie mam juz zadnych dolegliwosci ... teraz tylko podniesc sie po antybiotykoterapii i mam nadzieje ze bedzie spokój :) tak w ogóle to lekarka wysłała na badanie mikrobiologiczne ta wydzielinke z uszka wiec mam nadzieje dowiedziec sie co to za bakteria była....

alexja ja mam tylko jedną fotke zaraz po porodzie ale na nią nie patrze..... jak zdechły pies heheheh
śliczne maleństwo, wszystkie są słodkie :)

Alexja gratuluje coreczki!! niech zdrowo rosnie:tak: swietnie wyglasz jak na 40 min po porodzie:szok::tak: Naomi sliczna:tak:

Mamo Z&M sliczne te twoje dziewczynki ,a jak sie ladnie gimnastykuja:tak:
Ewelina ja myslalam ,ze dziewczynki ci caly czas zabraly:sorry2: a ty kompa nie masz..

Ayni ,Kalli teraz czekamy na was i wasze malenstawa:tak:

reklama
karola no niestety nie mam kompa, padl a kasy na nowy na razie brak, ale racze sie takim starym czolgiem od kolegi, dobre i to.
A jak twoja malutka, doczytalam ze cos nie tak z uszkiem. Moja ma chrypke i dzis zaczela psikac, i nie wiem czy dzwonic do CB. A jak ta wydzielina z uszka wygladala, duzo jej bylo???
MamoZM super maluszki i jakie ruchliwe. ja tez juz moje polozylam, teraz spokoj:-)
Madziula a jak tam twoj szkrabik??

Dziewczynki moze jakies zdjecia pociech zapodacie???? Uwielbiam ogladac zdjecia:tak::-D

Koncze bo maz czeka:-)Jutro zawitam, milej nocy

Do góry