reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pogaduchy "ciężarówek" i nie tylko

Relacje:D ha narazie 4 cm rozwarcia:) o polnocy przyjda sprawdzic jak idzie:)
dostalam znieczulenie i jest mi blogo:)
jest jeden lekarz mowiacy po polsku, anestzjolog slowak:)
smiesznie i zarazem wesolo:)
moj B to taki zestresowany ze hohoh:D
mam nadzieje ze do rana moj synal zaszczyci nas swoja obecnoscia:D

reklama
Relacje:D ha narazie 4 cm rozwarcia:) o polnocy przyjda sprawdzic jak idzie:)
dostalam znieczulenie i jest mi blogo:)
jest jeden lekarz mowiacy po polsku, anestzjolog slowak:)
smiesznie i zarazem wesolo:)
moj B to taki zestresowany ze hohoh:D
mam nadzieje ze do rana moj synal zaszczyci nas swoja obecnoscia:D

Fajnie, że nam zdajesz relację. Ja byłam tak przejęta, że zapomniałam o Bożym świecie :-D, dobrze, że M. mnie wspierał i odpowiadał na pytania. A jakie masz znieczulenie?

Bernadetka czyzbys miala zzo? :D w takim razie zadne bole poki co nie straszne :tak: dobrze, musisz zbierac sily na godzine zero :tak:

no Bernadetka jest the best:tak::tak::-D humor dopisuje i dobrze bo maly juz wesoly przy wyjsciu bedzie:tak:
mi tez ok 4 godz zeszlo od 4 cm:tak: o boze chyba sie zaczynam strachac jak sobie przypomne:baffled:

znieczulenie dostalam w kregoslup, polozna mi doradzila to zamiast tej morfiny, niewiem dlaczego, takie dali i jestem w niebie:D
bol ogolnie byl do zniesienia, zabolalo tylko jak mi wsadzila reke i sprawdzala jakie rozwarcie...
narazie nie narzekam, ludzie sa tak mili ze moglabym tu zostac na dluzej i jakie warunki:tak: zyc nie umierac:)

Astrid mi tez powiedzieli ze jak o polnocy bedzie nadal 4 cm to beda cos tam dzialac zeby sie ruszylo, ale jestem dobrej mysli.

Jak przyjechlam to mialam 2-3 cm z godzine moze nawet nie pozniej juz 4:)

KAROLA Ty tu nie strachaj bo my na tym samym wozku jedziemy ;)
Ja poki co na lajcie podchodze do tego..odwrotu juz nie ma :D

reklama
Karola no stress :) juz jedno dziecie urodzilas, to z drugim tez sobie poradzisz :tak: ponoc drugi porod latwiejszy i szybszy:sorry:

Bernadetka no no, Ty tam nie chcij zostawac dluzej niz 3 godziny po porodzie :-D czekamy tu na Ciebie i na Twoja poporodowa relacje :tak: tradycyjnie :tak:

Do góry