reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• 15.04.2025 o 12:00 zapraszamy Cię serdecznie na live, który poprowadzi psycholożka i psychoterapeutka Agnieszka Dąbrowska (@zdrowo_i_purpurowo), a jej gościnią będzie Anna Ślusarczyk (@kawa_z_uwaznoscia) – dziennikarka, psycholożka zdrowia i jakości życia, trenerka umiejętności DBT, liderka Family Connections i redaktorka naczelna portalu @babyboom_pl. Porozmawiamy o tym: czym tak naprawdę jest uważność w codziennym życiu mamy, jak wspierać dziecko swoją obecnością, nie tylko działaniem, jak zatrzymać się choć na chwilę, nawet jeśli wszystko dookoła pędzi, i dlaczego uważność może być jednym z najpiękniejszych prezentów, jakie dajemy dziecku i sobie. To będzie ciepła, wspierająca rozmowa – bez oceniania, za to z dużą dawką otwartości i akceptacji. Zrób sobie kubek herbaty, usiądź wygodnie i bądź z nami 💛 Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Podwyższona temperatura w trakcie dnia w nocy w normie

Córka ma 23 miesiące i właśnie w pupie nie daje sobie zmierzyć kiedyś się udawało jak była mniejsza a teraz płacze i krzyczy żeby jej nie wsadzać tam nic
A Ty bys chciala, zeby co chwile Ci ktos cos wsadzał?

Jak dziecko sie zachowuhe normalnie, to nie ma sensu co chwile sprawdzać.

reklama
Moim zdaniem przesadzasz

Mój syn też miał że non stop podwyzszone.
Zrobiliśmy badania i ok
Lekarz powiedział wprost daj spokój temu dziecko .Nie jest chore
Trwało to do około 3 roku później już nie .
Nawet jak byliśmy na rezonansie w tym roku wyszła torbiel przy szynszylce dość duza .
Tez o tym mówiłam ale neurolog powiedział że to niema nic wspólnego.

Moim zdaniem przesadzasz

Mój syn też miał że non stop podwyzszone.
Zrobiliśmy badania i ok
Lekarz powiedział wprost daj spokój temu dziecko .Nie jest chore
Trwało to do około 3 roku później już nie .
Nawet jak byliśmy na rezonansie w tym roku wyszła torbiel przy szynszylce dość duza .
Tez o tym mówiłam ale neurolog powiedział że to niema nic wspólnego.
A jaką temperaturę miał? Tak wiem że przesadzam ale to moje pierwsze dziecko i po prostu i zdrowie jest dla mnie na pierwszym miejscu nawet o sobie nie myślę tylko cały czas o niej. A czemu robiliście rezonans czy to było przez tą temperaturę?

A jaką temperaturę miał? Tak wiem że przesadzam ale to moje pierwsze dziecko i po prostu i zdrowie jest dla mnie na pierwszym miejscu nawet o sobie nie myślę tylko cały czas o niej. A czemu robiliście rezonans czy to było przez tą temperaturę?
No to może powinnaś pogadać z psychologiem? Bo wyciągnęłaś z tego komentarza zupełnie nie to, co powinnaś :D

Skoro wiesz, że przesadzasz, to nie nakręcaj się dodatkowo pytaniem ludzi o temperaturę?

No to może powinnaś pogadać z psychologiem? Bo wyciągnęłaś z tego komentarza zupełnie nie to, co powinnaś :D

Skoro wiesz, że przesadzasz, to nie nakręcaj się dodatkowo pytaniem ludzi o temperaturę?
Chyba masz rację... Chyba ze mną się dzieje coś nie tak i muszę wyluzować... Ale od kiedy zaszłam w ciążę to tak n każdym etapie się nakręcam i nie mogę przestać chociaż każdy mi mówi coś innego... Może faktycznie powinnam iść do psychologa

Dzieci mają inna temperatura i gorączka zaczyna się powyżej 38