reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Podróż samolotem

wychodzi na to, ze co linie to inne przepisy.
moja córcia lata bez fotelika, siedzi na osobnym fotelu, natomiast maluch musi byc na kolanach - podejrzewam, ze przytuli sie do piersi i zaśnie;-)

reklama
Cześć dziewczyny, szukam porady! Otóż za kilka miesięcy czeka mnie podróż samolotem z rocznym wtedy dzieckiem. Czy macie może jakieś doświadczenia, jak Wasze dzieci zachowywały się w samolocie, czy się bały itp.

Mimo to nie jest to mój największy problem...
Największym problemem jest mój strach, fobia przed lataniem:( W zeszłym roku, kiedy byłam w 5/6 m-cu ciąży, nasz samolot prawie miał wypadek. Nie dostalam ataku histerii jak prawie wszyscy pasażerowie, jednak to był mój ostatni lot. Mieszkamy zagranicą, na święta do domu jechaliśmy samochodem (z postojem w hotelu) z 4-miesięcznym bobasem - na szczęście przespał prawie całą podróż. Jednak nie wyobrażam sobie takiej podróży z rocznym dzieckiem, dlatego wiem, że będę musiała z nim lecieć, co napawa mnie panicznym strachem. Ten kto ma fobię przed lataniem ten na pewno zrozumie, że jestem cała zlana potem na samą myśl o tym.

Z góry dziękuję Wam za odpowiedzi i pozdrawiam wszystkie :)

Do góry