reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

PODGLĄDACZE

Cholera jasna nie wytrzymałam i odpisałam temu burakowi!!!! :mad: :mad:
Chciał sprowokować i mu się udało.. nie powinnam się odzywać bo pewnie teraz ma radochę ale puściły mi nerwy!! qrna co to za ludzie się rodzą????? skąd spadli.... z kosmosu???
wrrrrrrrrr :mad: :mad: :mad:

reklama
hej
ja też jestem waszą podglądaczką, a raczej podglądaczką waszych wrześniowych dzieciątek cudnych ;D ;D ;D

buziaki

Elwis_m to tu jest więcej takich "podglądaczy"
bo ja tez podglądam inne dzieciaki na forum
i Twojego Kubusia tez znam, piekny mężczyzna wyrósł z takiego maleństwa :)

ja też podglądam(przyznaje się bez bicia ::) )zwłaszcza zdjątka maluszków!!tak milutko się na nie patrzy.i przypominają się czasy kiedy mój łobuziak był taki!! ale nie robie tym nikomu(mam nadzieje) żadnej krzywdy!!

marta3x dzięki ;D, ty też masz świetnych chłopaków! Kuba miał być Igorkiem ;D

więcej takich niegroźnych podglądaczy jak my! ja to podglądam chyba każdy miesiąc (jak i czas pozwala :laugh:). Czasami poczytam, co na inyych miesiącach słychać. Jesteśmy taką jedną wielką rodziną.

Wrześniowe maluchy wszystkie śliczne, a fotki ślicznej Paris pięknie wykonane, jestem pod wrażeniem ;D też bym tak chciała umieć!

dziękuję w imieniu operatora - taty Patis i w imieniu córeczki :)
no i oczywiście w swoim imieniu, bo to moja córeczka :D

reklama
Do góry