reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Podejrzenie ciąży, objawy, negatywny test

reklama
34dc test powtórzony a oto wynik
COLLAGE_20210123_095814.jpg
🤗🙊

Cześć dziewczyny. Podczytuję Was bo mam podobnie. Okres spóźnia mi się 3 dni (do tej pory jak w zegarku). Test pink przed spodziewaną @ wyszedł negatywny. Dzień po też negatywny (również pink). Bolą mnie piersi, mam uczucie ciągnięcia w podbrzuszu i rewolucję żołądka. Jak @ nie przyjdzie to zrobię test za 2 dni. Kupiłam inny niż pink - na wszelki wypadek ;-). Dziś miałam taką rozkminę, że może wyszły mi negatywne testy, ponieważ kilka razy w nocy biegam do toalety i przez to ten poranny mocz nie jest wystarczająco skoncentrowany :-D

Cześć dziewczyny. Podczytuję Was bo mam podobnie. Okres spóźnia mi się 3 dni (do tej pory jak w zegarku). Test pink przed spodziewaną @ wyszedł negatywny. Dzień po też negatywny (również pink). Bolą mnie piersi, mam uczucie ciągnięcia w podbrzuszu i rewolucję żołądka. Jak @ nie przyjdzie to zrobię test za 2 dni. Kupiłam inny niż pink - na wszelki wypadek ;-). Dziś miałam taką rozkminę, że może wyszły mi negatywne testy, ponieważ kilka razy w nocy biegam do toalety i przez to ten poranny mocz nie jest wystarczająco skoncentrowany :-D
Najlepiej kup test o czułości 10. Mogło byća tak, że owulacja przesunęła się o kilka dni.

Najlepiej to isc na bete , a nie wymyślać ze przez to czy przez to nie wyszedl ,3 dni przy regularnym cyklu to dużo, i test powinien pokazać, a beta daje 100 % pewności

Mi test widoczny wyszedł dopiero po 8 dniach od planowanej🐵podejrzewam też że owulacja się przesunęła. Zrób czulszy test znów za dwa dni i zobaczysz albo idź na betę.

reklama
reklama
Do góry