Nigdy się nie spóźnia... jestem zestresowana, bo to nie było planowane .......Poczekaj może jeszcze kilka dni do okresu, zawsze to owulacja mogła się przesunąć i dlatego testy negatywne wychodza
reklama
Gosia903488
Fanka BB :)
Dziwnie to jednak brzmi .Chodziło mi o pierwszą toaletę, podobno wtedy wychodzi najbardziej wiarygodny wynik
Z porannego moczu - tak, bo jest najbardziej skoncentrowany. Do terminu miesiączki, poten test powinien wyjść już z każdego moczu.
nowafalaa
Trochę czuje ale boję się rozczarowania dopiero zaczęliśmy się strać z mężem.Czujesz, że to ciąża? Wybierasz się badać betę?
Będzie dobrze nawet jeśli tego nie planowałaś, musi być
nowafalaa
Mieszkam w UK i tu trochę ciężko żeby bete mi zrobili bo ja tak chce. Czekam co się wydarzyCzujesz, że to ciąża? Wybierasz się badać betę?
W takim razie czekamy, jeśli do rana @ nie nadejdzie udam się na badanie krwi. Na pewno dam znać.Mieszkam w UK i tu trochę ciężko żeby bete mi zrobili bo ja tak chce. Czekam co się wydarzy
nowafalaa
Pewnie daj znać co i jak mniej stresuW takim razie czekamy, jeśli do rana @ nie nadejdzie udam się na badanie krwi. Na pewno dam znać.
Chociaż naprawdę wolałabym zasypiac dziś z tą wiedzą.... czy możliwe aby te testy były negatywne gdy @ jak nie było tak nie maPewnie daj znać co i jak mniej stresu
Chociaż naprawdę wolałabym zasypiac dziś z tą wiedzą.... czy możliwe aby te testy były negatywne gdy @ jak nie było tak nie ma
nowafalaa
Hej witam dziś w 32dc, około 4 dzień spóźniona @, rano zrobiłam test.. To mój już 3ci test i pokazal blada kreskę po krótkiej chwili. Teraz mam stresa czemu taka blada skoro już po terminie @ załączam fotę, widać coś czy jednak mam zwidyChociaż naprawdę wolałabym zasypiac dziś z tą wiedzą.... czy możliwe aby te testy były negatywne gdy @ jak nie było tak nie ma
reklama
frez.ja1987
Ja nic nie widzę, ale wiadomo to zdjęcie. Najlepiej jakbyś zrobiła betę. Kreska może być słaba, bo owulacja mogła się przesunąć. Daj znać, jak się sprawa potoczy. Życzę powodzeniaHej witam dziś w 32dc, około 4 dzień spóźniona @, rano zrobiłam test.. To mój już 3ci test i pokazal blada kreskę po krótkiej chwili. Teraz mam stresa czemu taka blada skoro już po terminie @ załączam fotę, widać coś czy jednak mam zwidy
Zobacz załącznik 1229427