reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Podążając za swoją pasją :)

Lucere wow! Boskie twoje szudelkowe skrzaty! Ja chce sie nauczyc no!

Co do czaszek to mi sie bardzo podoba caly efekt koncowy ;) wiem ze to nie dla kazdego ale wlasnie o efekt mi chodzi! Jestem mega zadowolona ;)
A w myszkoqym brakuje kwiatko zeby tacka na lale wygladala i ogona dla myszki.. i ladniejszy balon powinien byc... haha

reklama
Trochę styropianu, klej na gorąco , kawa i trochę cierpliwości :-)
jak dostanę deseczki to zabieram się za kosze z wilkiny papierowej na komodę dla maluszka bo mamy malutkie mieszkanko i trzeba szukać dodatkowego miejsca na składowanie :-)

Lilija najpierw trzeba skręcić papierowe rurki z kawałków gazet a później je przeplatać, żeby kosz był równy muszę zrobić drewniany stelaż to zostanie tylko przeplatanie bo nie mam takiej wprawy żeby fachowo wypleść kosz bez podstawy a na koniec malowanie i lakierowanie i gotowe :-)

Maartuszka - popatrz na kosze ze sznurka bawełnianego grubego albo z takiego spaghetti (a nawet ze starych koszulek bawełnianych pocietych na paski) . Są przepiękne, bardzo łatwo i szybko się je robi.
To mój koszyczek wielkanocny z grubszej włóczki dla córci.

Lilija - dzięki :-) żyrafa dla mojej siostry zrobiona.

Beata - a myszka to ulubienica mojej córki. A najbardziej lubi zdejmować i zakładać jej szaliczek :-)

Maartuszka - cudne drzewko :-)

Akuku - może jak Ci dzieci podrosna znajdziesz czas na szydełkowanie :-D

Lilija no właśnie czekam aż znajomy przyniesie mi troche grubsze deseczki, takie listewki na podstawę stelaża, bo ja nic takiego w domu nie mam...

Lucere dzięki za inspiracje :-) piękny koszyk :-)

reklama
Do góry