reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poczekalnia do albumu zamknietego

A moje zadne ciazowe juz nie wchodza. Zaopatrzylam sie w dresiki i musze je jeszcze podwinac i w nich tez mam zamiar smigac do pracy. A co niech gadaja bede biurowa dresiara ale przynajmniej mnie nie bedzie gniotlo.

Dziewczynki sliczne z was brzuchatki

Ewunia- sliczna ta Twoja malutka

reklama
słusznie Kluseczko, to nam ma być wygodnie!!! niech spadają wszelkie kanony modowe... :-D
PS dzięki w imieniu Julinki :-)

Ostatnia edycja:
Ja od pasa w dół nie mam problemu z ubraniem się bo wszystko wchodzi na mnie tak jak wchodziło. Kupiłam sobie spodnie ciążówki-jedne celowo za duże - myślałam że przytyję do nich- yhy już chyba nie dam rady.:no: Jak do tej pory mi d...sko nie urosło to już pewnie nie urośnie. :-D:-D:-D:-D
Co do bluzeczek.....no mam kilka ciążowych ale nie moge juz na nie patrzec. Ciągle chodzę w tych samych- ulubionych a reszta zawala wieszaki.

Maggieness świetne to Twoje zdjęcie z pysiem:tak: no i ta linia na brzuchu, na którą ja od początku ciąży czekam z utęsknieniem, ale się u mnie cholera pokazać nie chce:wściekła/y:

Co do ciuchów, to ja mam trochę łaszków po szwagierce, która rodziła w grudniu, ale jej spodnie ciągle mi z tyłka spadają, a bluzki pasują tylko te elastyczne - koszulowe są za duuże (ale jak mówiłam, że tak będzie, to się upierała, że na pewno będą pasowały, więc mi je przyśle - a teraz mi tylko miejsce zabierają, którego i tak mam mało:crazy:). Mam też swój dresik, którym śmigam po domku i spodnie wyjściowe, bluzki przedciążowe noszę, tylko niestety zaczynają mi się podnosić odkrywając brzuch, więc na wyjścia muszę szukać tych dłuższych. A ostatnio z ciekawości założyłam dżinsy, w których pomykałam tak mniej więcej jeszcze do 4 m-ca ciąży no i okazało się, że się w nie mieszczę i dopinam :szok:, tylko dzidzia byłaby w nich trochę ściśnięta, więc zrezygnowałam z ich noszenia:tak:

dla tych co nie maja dostepu do zamknietego moja paszcza bez makijazu i domowych ciuchach :)) 34 tydz i 1 dzie

Zgłaszam swoją kandydaturę :-)
1. TO moja Julinka dzisiaj 10 mc 13 dni

to ja też mogę sie pokazać, ale nie wiem czy jest co oglądać

Oto ja z połkniętą Ksenią ok. 2 tygodnie temu:-D:-D:-D

Piękne z Was brzuchatki!
Takie dostojne...:happy: To i ja jeszcze dorzucę golaska :-D...

Dziewczyny i Wy i brzuszki piękne :tak::-).

Ewunia Julinka super dziewuszka!:-)

reklama
To i ja ide w slady moich kolezanek i pokazuje moj brzucho ;-):-)

30 tydzien ciazy :-)

32 tydzien ciazy

Ewunia ja nie widze Twojej krolewny :-(

Ostatnia edycja:
Do góry