reklama
Hmmm sprawdź czy przypadkiem już nie masz dostępuczy ktoś może mi powiedziec jak to teraz jest z dostępem do zamknietego
Carmi
Czerwcowa mama 2009
Moni ju, w gornej czesci zbioru watkow czerwcowek masz teraz przyklejony watek o nazwie " Album zamkniety" a po wejsciu w niego, bedzie tylko 1 post adminki z linkiem do dzialu zamknietego
agata077
Czerwcowa mama 2009
niestety nie mam dostępu :--(
Moni_ju dostep do watku zamknietego daje tylko adminka forum na wczesniejsze moje powiadomienie Wyslalam juz prosbe teraz tylko trzeba cierpliwie czekac
dziękiMoni_ju dostep do watku zamknietego daje tylko adminka forum na wczesniejsze moje powiadomienie Wyslalam juz prosbe teraz tylko trzeba cierpliwie czekac
maggieness
Wdrożona(y)
To zdjęcia mojego świątecznego brzuszka :-)
Niestety, mam tylko wydruki z USG, a nie mam skanera, więc nie wrzucam, chyba, że jest taka konieczność, to mogę zrobić fotkę i wrzucić.
Aaa...tak na marginesie, to u mnie 15 kg na plusie, ale ja u siebie tego nie widzę
Niestety, mam tylko wydruki z USG, a nie mam skanera, więc nie wrzucam, chyba, że jest taka konieczność, to mogę zrobić fotkę i wrzucić.
Aaa...tak na marginesie, to u mnie 15 kg na plusie, ale ja u siebie tego nie widzę
Załączniki
Ostatnia edycja:
kalina_malina
Fanka BB :)
No i rzeczywiście nie widać, bo szczuplak jesteś - gdybyś się nie trzymała za brzuch, to można by go zupełnie nie zauważyć!
maggieness
Wdrożona(y)
Już 16 kg ...ale te kilogramiki mi lecą ...No i rzeczywiście nie widać, bo szczuplak jesteś - gdybyś się nie trzymała za brzuch, to można by go zupełnie nie zauważyć!
...e no widać , w kolejkach wszystkich mnie puszczają
reklama
emili78
mama czerwcowa 2009