reklama
Ania0306
Fanka BB :)
Może idź na badanie bety hcg. Wtedy będziesz miała wszystko jasneBo nie wiem jak mam interpretować jednodniowe krwawienie a do okresu miałam jeszcze tydzień tym bardziej że nigdy takich plamień nie miałam w cyklu
littlebabe
Podobne jak na okres. Głównie ciągnące kłucie w okolicach pachwin.
Chłodna92
Zaciekawiona BB
mnie bolał brzuch jak na okres, ale tak dziwacznie..i już wtedy wiedziałam, ze okresu nie będzie i czułam go do ok. 8-9 tygodnia, ale nie bolało bardzo. za to, nie mogłam poradzić sobie z mdłościami, bo wszytskim prawie wykręcało mi jelita, a rano to myślałąm, ze nie wyjdę z toalety, ale szybko przeszlo. Potem jadłam już co chciałąm, nie miałam ani smaków dziwnych ani mnie nie odrzucało od niczego konkretnego
Yukira
Aktywna w BB
Z toalety wyjść w sensie rozwolnienie ?mnie bolał brzuch jak na okres, ale tak dziwacznie..i już wtedy wiedziałam, ze okresu nie będzie i czułam go do ok. 8-9 tygodnia, ale nie bolało bardzo. za to, nie mogłam poradzić sobie z mdłościami, bo wszytskim prawie wykręcało mi jelita, a rano to myślałąm, ze nie wyjdę z toalety, ale szybko przeszlo. Potem jadłam już co chciałąm, nie miałam ani smaków dziwnych ani mnie nie odrzucało od niczego konkretnego
Limonkaaa88
Mnie kul jajnik chyba z dwa tygodnie a wcześniej przy okresie nie miałam żadnych dolegliwości, jak na okres to bolało mnie może w 7/8 tyg
Chłodna92
Zaciekawiona BB
niee, wymiotowałam jak kot cokolwiek bym nie zjadła, trochę mnie to przerażało, bo początkowo nic nie mogłam zjeść, wylatywało wszystko, pomagały mi tylko słabe herbaty ziołowe i rooibos, potem mogłam zjeść max. dwa herbatniki.. a potem przeszłoZ toalety wyjść w sensie rozwolnienie ?
reklama
JestemMamą
Aktywna w BB
Mnie brzuch w ogóle nie bolał, za to piersi mnie bolały tak, że chodziłam przez jakiś czas bez stanika