Sprawdzanie majtek i papieru to chyba już do końca ciąży jestJa miałam typowe bóle miesiączkowe przez 3 tygodnie .
I pamiętam że właśnie każda wizyta w wc to był jeden wielki strach i obsesyjne patrzenie na majtki w pierwszej kolejności i na papier w drugiej kolejności
reklama
Madzia86G
Fanka BB :)
A w sumie racja bo potem dochodzi jeszcze obserwowanie śluzuSprawdzanie majtek i papieru to chyba już do końca ciąży jest
Natalia2595
Aktywna w BB
Hej czy miałaś biegunkę? Bo też od kilku dni mam bóle brzucha , testu jeszcze nie robiłam staramy się już kilka lat więc zawsze czekam do miesiączki. Ale teraz kilka dni mam straszy bol brzuchaCześć!
Dziewczyny, od środka nocy męczą mnie bóle brzucha jak na miesiączkę, w brzuchu wciąż coś się przelewa...
Testy ciążowe pozytywne, BHCG na dzień przed okresem wynosiła 57. Dzisiaj jest drugi dzień po niedoszłej miesiączce. W poniedziałek powtarzam bhcg, zgodnie ze wskazówkami lekarza.
Nie ma żadnych plamień czy krwawienia, ale nie ukrywam, że każda wizyta w łazience kosztuje mnie mnóstwo nerwów
Czy powinnam się martwić tymi bólami?
Pozdrawiam
Hej Ból brzucha - podobny do miesiączkowego - miałam na parę dni przed okresem. Utrzymywał się do jakiś 2 tygodni od momentu, gdy dowiedziałam się, że jestem w ciąży.Hej czy miałaś biegunkę? Bo też od kilku dni mam bóle brzucha , testu jeszcze nie robiłam staramy się już kilka lat więc zawsze czekam do miesiączki. Ale teraz kilka dni mam straszy bol brzucha
Tak, w pierwszym trymestrze zmagałam się z biegunką...
Trzymam kciuki
Kończę drugi trymestr, ale podpisuję się pod Waszymi postamiSprawdzanie majtek i papieru to chyba już do końca ciąży jest
Podziel się: