reklama
Farbowałam włosy i malowałam paznokcie w każdej z 3 ciąż. Jedynie smród kosmetyków może cię doprowadzić do mdłości czy zwrotów głowy. Co do malowania paznokci jeszcze lepiej mieć niepomalowane w dniu porodu ze względu na to że widać czy siniejesz czy nie od paznokci. Ale weź przewidź kiedy urodzisz. ;-)
U
użytkownik 180176
Gość
Włosy w lltrymestrze. To mi sama fryzjerka powiedziała. Mówiła ,ze czasem To jest tak ,ze kolor w ciazy może nie złapać , tak jak byśmy chciały
Co do paznokci , ja słyszałam ,ze powinno się odpuścić hybrydy , ale lekarka na samo malowanie się zgodziła
Co do paznokci , ja słyszałam ,ze powinno się odpuścić hybrydy , ale lekarka na samo malowanie się zgodziła
stacy
Fanka BB :)
Mi lekarz mówił, że można farbować włosy i malować paznokcie. Nie wiem jak z żelowymi czy z hybrydami.
D
Deleted member 178885
Gość
Miłego dnia
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Podvzas @ też się nie farbuje właśnie ze względu na przyswajalnosc farby.Włosy w lltrymestrze. To mi sama fryzjerka powiedziała. Mówiła ,ze czasem To jest tak ,ze kolor w ciazy może nie złapać , tak jak byśmy chciały
U
użytkownik 180176
Gość
Zabobon to wieszanie czerwonych wstazek nad dzieckiem , a to jest zdanie lekarza. Moja koleżanka miała zakaz od swojego ginekologa w Warszawie. Powiedział jej ,ze wiele kosmetyczek , musi chociaż przez pierwszy trymestr zrezygnowac z pracy bo jest duze zagrozenie poronieniem. Ginekolog Ma więcej wiedzy ode mnie. Więc w takim wypadku wolę się jego posłuchać.Ja włosy farbuje i robie hybrydy..
Co paznokcie mają do płodu no bez przesady...jeszcze zwykly lakier to ten zapach bo potem trzeba zmyć ale hybryda ...
Trochę zabobony i tragizowanie...
Jeszcze rodzic to na pewno będziesz w 8/9 A nie na początku..to gdzie tam do końca
reklama
D
Deleted member 178885
Gość
Miłego dnia
Ostatnio edytowane przez moderatora: