reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pochwalcie się swoimi wózkami

@kasik90 moja sąsiadka ma ten wózek i jest bardzo zadowolona. Coprawda jeszcze nie zaczęła używać spacerówki, ale lada dzień, jak się tylko zrobi ciepło chcą malucha do niej przesiąść. ;)

reklama
Dzisiaj wpięłam nasz maxi cosi do wózka z adapterami, i o ile wypiąć adaptery z wózka jest prosto, to nie odkryłam jak wypiąć je z fotelika. Nie jest to może jakieś straszne bo fotelik do auta można zamontować i z adapterami ale jakoś to dziwne dla mnie.

My zdecydowaliśmy się na Silver Cross Pioneer. Przeczytałam bardzo dużo pozytywnych opinii na jego temat.
Plusy:
- duża gondola,
- duży kosz,
- zwrotne, porządne koła,
- bardzo łatwo się go składa.
Dokupiliśmy adaptery, bo nosidełko/fotelik mamy z Maxi Cosi Cabrio Fix.

Załączniki

• silver-cross-pioneer-chilli-simplicity-carseat-15004281-900-1440864354000.jpg
    silver-cross-pioneer-chilli-simplicity-carseat-15004281-900-1440864354000.jpg
    29,4 KB · Wyświetleń: 569
My zdecydowaliśmy się na Silver Cross Pioneer. Przeczytałam bardzo dużo pozytywnych opinii na jego temat.
Plusy:
- duża gondola,
- duży kosz,
Bardzo elegancki wózek, z klasą :-)

Według tego rankingu mój typowany wózek jest na 3 miejscu. Pytanie ile warte jest to zestawienie i czy wpis nie jest sponsorowany. :) A ceny w tym rankingu mocno zdezaktualizowane...

Plusy:
- duża gondola,
- duży kosz,

Ten wózek dostępny jest w PL? Gdzie mogę go obejrzeć?

reklama
Według tego rankingu mój typowany wózek jest na 3 miejscu. Pytanie ile warte jest to zestawienie i czy wpis nie jest sponsorowany. :) A ceny w tym rankingu mocno zdezaktualizowane...

Ja juz kiedyś ten ranking Wklejałam.
Joolz ma ogólnie dobre opinie, dużo czytałam o nim. Ale nie na moja kieszeń i mi się nie podoba. Sąsiadki córka ma joolza.

Do góry