reklama
kameleonleon
Fanka BB :)
Tu jest fajny ranking Link do: Ranking wózków dziecięcych « Wózki Dla Dzieci Opinie
Wioleta93
Dzisiaj wpięłam nasz maxi cosi do wózka z adapterami, i o ile wypiąć adaptery z wózka jest prosto, to nie odkryłam jak wypiąć je z fotelika. Nie jest to może jakieś straszne bo fotelik do auta można zamontować i z adapterami ale jakoś to dziwne dla mnie.
hajduczka
My zdecydowaliśmy się na Silver Cross Pioneer. Przeczytałam bardzo dużo pozytywnych opinii na jego temat.
Plusy:
- duża gondola,
- duży kosz,
- zwrotne, porządne koła,
- bardzo łatwo się go składa.
Dokupiliśmy adaptery, bo nosidełko/fotelik mamy z Maxi Cosi Cabrio Fix.
Plusy:
- duża gondola,
- duży kosz,
Załączniki
Wioleta93
Bardzo elegancki wózek, z klasą :-)My zdecydowaliśmy się na Silver Cross Pioneer. Przeczytałam bardzo dużo pozytywnych opinii na jego temat.
Plusy:
- duża gondola,
- duży kosz,
U
użytkownik 160
Gość
Hajduczka-świetny
Ania_Beata
Tu jest fajny ranking Link do: Ranking wózków dziecięcych « Wózki Dla Dzieci Opinie
Według tego rankingu mój typowany wózek jest na 3 miejscu. Pytanie ile warte jest to zestawienie i czy wpis nie jest sponsorowany. A ceny w tym rankingu mocno zdezaktualizowane...
My zdecydowaliśmy się na Silver Cross Pioneer. Przeczytałam bardzo dużo pozytywnych opinii na jego temat.
Plusy:
- duża gondola,
- duży kosz,
Ten wózek dostępny jest w PL? Gdzie mogę go obejrzeć?
kameleonleon
Ania bo z tego co widze to te pierwsze wózki to cena chyba za spacerowke a nie 2 w 1....chyba
A mówisz o Joolz Day...? Tu jest fajna recenzja Link do: Joolz Day – jeden z najfajniejszych wózków 2w1
A mówisz o Joolz Day...? Tu jest fajna recenzja Link do: Joolz Day – jeden z najfajniejszych wózków 2w1
Ostatnia edycja:
Ania_Beata
No chyba, że to ceny za samą spacerówkę, ale mnie taka opcja nie interesuje na razie...
reklama
GosiaLew
Według tego rankingu mój typowany wózek jest na 3 miejscu. Pytanie ile warte jest to zestawienie i czy wpis nie jest sponsorowany. A ceny w tym rankingu mocno zdezaktualizowane...
Ja juz kiedyś ten ranking Wklejałam.
Joolz ma ogólnie dobre opinie, dużo czytałam o nim. Ale nie na moja kieszeń i mi się nie podoba. Sąsiadki córka ma joolza.
Podziel się: