reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

poblem miejsc intymnych

kiciA2016

Zaciekawiona BB
we wrzesniu urodzilam drugie dziecko silami natury. po tym czulam dobrze od jakies dwa tygodnie temu dokucza mi swedzenie pochwy rowniez okolice pochwy i wewnatrz tez mi swedzi. smarowalam clotrimazolum, bralam rozne tabletki dopochwowe , tez korzystalam tantum rose , rumianku po tym chwilowe ulga a potem znow to samo . bylam u ginekologa i mowila ze jest duze zapalenie pochwy i moze trwac dlugo leczenie . a ja jestem bez sily bo czasem tak mocno swedzi ze musze isc i podmyc . co tu zrobic ? jestem juz bezradna

reklama
Współczuję i nie mam pojęcia co doradzić skoro lekarz nawet skutecznie pomóc nie może.
A stosujesz dodatkowo probiotyki? Może masz zły plyn do higieny intymnej, który Cię porażenia? Pytałaś o irytację z tamtum rossa bo rozumiem że tylko się podmywalas nim. Nasiadowki z rumianku i innych ziół, nagietek, miód manuka okłady. Może zapytaj lekarza czy mozesz robić irygacje. No i lecz się. Faktycznie może potrzeba dlugiej kuracji bez przerywania

Też właśnie miałam pytać, warto zrobić badanie co tam jest u Ciebie? Być może jakaś bakteria szpitalna albo grzybica.

Posiew pierwsze co
Infekcja potrafi strasznie dokuczac..
Miałam W ciąży często od luteiny nic nie pomagało tak jak pimafucin globulki po jednej Już miałam spokój próbowałas.?
Tyle że są na receptę
Crotlimazol nic mi nie pomagała maść i inne globulki
Może probiotyki właśnie?
Mnie przez jakiś czas po porodzie uczulal mój płyn do higieny intymnej ale później przeszło i znowu używałam:-)
Na czas tego uczulenia podmywalam się szarym mydłem

reklama
Do góry