reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Po wizycie u ginekologa.

agao pisze:
catherinka musisz poszukać w internecie albo zadzwonić na info medyczną , ale o ile się nie mylę któraś laseczka  z okolic krakowa miała chyba problem ze znaleźieniem i się dziwiłyyśmy że w Krakowie nic nie ma ale może coś gdzieś jest tyle że trzeba poszukać

No właśnie niestety w necie jest lipa coś znależć dla Krakowa. Dowiedziałam się, że jest jedno na Ujastku (jeśli ktoś chiałby wiedzieć), ale nie z netu to wiem...

reklama
gunia pisze:
czesć ja z majówek z Krakowa, słyszałam że 4d jest na Bronowicach, chyba na osiedlu Widok w takiej przychodni, ale nie jestem pewna

A dokładniej? Jak się ta przychodnia nazywa? To jest taka normalna czy jakaś prywatna? Bo nie wiem pod jakim kątem szukać :-)

ja dzwonię pod 118913 i proszę o nr inf. medycznej nie pamiętam jaki jest ale nie wiem czy taki sam dla wawy i krakowa zadzwon na zwykłą inf na tej medycznej podadzą ci od razu wszystkkie nr bo na zwykłej podają po 3 czy 4

bo ja mam taki klopot ze jak chodze to przez caly czas mnie tak boli a jak usiade to juz mniej, dzisiaj juz ledwo do domu doszlam bolalo mnie az do wysokosci pepka. jeszcze na dodatek moja gin ma teraz urlop. ale powiedzialam sobie ze jak nadal tak mnie bedzie meczyc to podjade do szpitala na izbe przyjec gin- poloznicza i moze tam sprawdza co sie dzieje.

ja byłam we czwartek i takie kłucia miałam myślałam że to coś z szyjką ale szyjka wyszła oki wiec chyba na razie nie idę

byłam dzis u gina ....wszystko ok...ale przez najblizsze 3 tygodnie mam sie "zachowywac jak 80-latka" i "nie denerwowac" macicy :)...zeby nie nastapił przedwczesny poród....

ogólnie jest ok...posłuchałam serduszka :)...zostałam zbadana....i kolejna wizyta 03.lutego....

reklama
Do góry