reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Po wizycie u ginekologa.

chyba zaraz idę spać, zmęczył mnie nadzór nad remontem :) ściany wymyte, jutro wyschnę, walniemy w ubytki gładź, potem gruntowanie i malowanie uffff oby starczyło czasu do niedzieli

reklama
no i mnie jednak nereczki trafiły...

wczoraj ruszyłam do szpitala z kolką nerkową - zastanawiałam sie w co sie wgryźć, i jeszcze musiałam sie natłumaczyć że jak ból wwróci to ja też wróce - nie mogłam zostać bo mi babcia wyjechała nad morze - i nie miałabym z kim zostawić Piotrka...

a mi brzuch się spina na klika sekund co jakiś czas i wzięłam no spę forte ale jak mi nie przejdzie to muszę podobno do lekarza jechać

lepiej jechać, zwłaszcza że miałaś podejrzenie skracajacej sie szyjki, a skurcze brzusia sugeruja ze może jednak sie ona skracać.

ja jak bylam ostatnioto sie dowiedzialam ze nie mogę chodzić ;D
czuje jakieś kłucie po lewej stronie brzuchola
po badaniu ginek stwierdził że wszystko jest ok czyli jedyny wniosek to taki żeby nie chodzić............
ależ on dowcipny ::)

Kasiula: ja też mam kłucie po lewej stronie brzuchola. niekiedy jakby mi coś jelitko ściskało. szyjkę mam w porządku, a ginka powiedziała mi , że to może być ucisk lub z powodu nieregularnych wypróżnień się zastoje moga utworzyć w jelitkach.

ja też mam po lewej
tylko czuje to przy wierzchu brzusia nie tam głębiej
a jak rano chce mi sie do toaletki to też mam niezłe uciski to wiem że jelita

ja nie umiem określić jak głeboko mnie boli. jak we wrześniu wylądowałam w szpitalu to mówiłam że mnie kłuje zaraz pod powierzchnią, a się okazało, że to macica siębuntowała przed łożyskiem, a ból się roznosił.

reklama
Do góry