reklama
Dziekuje dziekuje :-) Ja czuje dzisiaj pelnie szczescia :-) U mnie sie przeczucia co do plci sprawdzily zobaczymy co bedzie u was Tylko tesciowej bedzie nie w smak bo jej sie tylko wnuczusia sni po nocach, no coz... wyszlo na moje ;-)
iwon - na to wyglada U moich znajomych tez same chlopaki... Tylko martwi mnie to, ze nasza historyczka zawsze mowila ze statystycznie jak sie duzo chlopcow rodzi to potem jest wojna Mam nadzieje ze to byly tylko jej nawiedzone poglady i wolalam to napisac bo ostatnio mi to jakos nie umie z glowy wyjsc... A teraz poglad zapeszony i wszystko bedzie super
Annie gratulacje!!!!!!!!!!!!!!!!
Mam nadzieję.... ;-)Czyli to jednak będzie rok mężczyzn:-):-)
Witam ciężaróweczki
U mnie OK (jak na zaistniałą sytuację) i bardzo Wam dziękuję za słowa otuchy
Staram się niemal cały czas leżeć, a po tych prochach może i jestem trochę rozbita, ale nie jest źle. Mam takie wrażenie, że chyba lekarz się pośpieszył z tymi lekami, bo poza skurczami nie miałam innych objawów - szyjka w badaniu była OK. ...No ale lepiej dmuchać na zimne.
U mnie OK (jak na zaistniałą sytuację) i bardzo Wam dziękuję za słowa otuchy
Staram się niemal cały czas leżeć, a po tych prochach może i jestem trochę rozbita, ale nie jest źle. Mam takie wrażenie, że chyba lekarz się pośpieszył z tymi lekami, bo poza skurczami nie miałam innych objawów - szyjka w badaniu była OK. ...No ale lepiej dmuchać na zimne.
Annie ogromne gratulacje!!! To cudowna wiadomość i chciałabym ją już w końcu usłyszeć))
byłam u lekarza i pytałam się o podsłuchiwanie dzidziusia, położna spojrzała sie na mnie jakoś dziwnie i powiedziala że jest to zupełnie nieszkodliwe....
...trochę się uspokoiłam - bo ja kilka razy podsłuchałam malucha detektorem, ale juz tego nie używam (tak na wszelki wypadek) - a na ostatniej wizycie połozna nie wysłuchała tętna dziecka i chociaż zapewniała, że tak się zdarza to jakoś tak cały czas towarzyszy mi niepokój i troszkę mnie korci, żeby jednak posłuchać maluszka.
Tylko martwi mnie to, ze nasza historyczka zawsze mowila ze statystycznie jak sie duzo chlopcow rodzi to potem jest wojna
Annie moja Babcia też to zawsze powtarzała:-(
Mam nadzieję, że tym razem się to nie spełni - choć moja Babcia to taka "czarownica'
reklama