reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Po wizycie u gina + USG i wyniki badań

reklama
Dziekuje dziekuje :-) Ja czuje dzisiaj pelnie szczescia :-) U mnie sie przeczucia co do plci sprawdzily zobaczymy co bedzie u was :tak: Tylko tesciowej bedzie nie w smak bo jej sie tylko wnuczusia sni po nocach, no coz... wyszlo na moje ;-)

iwon - na to wyglada :tak: U moich znajomych tez same chlopaki... Tylko martwi mnie to, ze nasza historyczka zawsze mowila ze statystycznie jak sie duzo chlopcow rodzi to potem jest wojna :angry: Mam nadzieje ze to byly tylko jej nawiedzone poglady i wolalam to napisac bo ostatnio mi to jakos nie umie z glowy wyjsc... A teraz poglad zapeszony i wszystko bedzie super :-D

Witam ciężaróweczki :)
U mnie OK (jak na zaistniałą sytuację) i bardzo Wam dziękuję za słowa otuchy :)
Staram się niemal cały czas leżeć, a po tych prochach może i jestem trochę rozbita, ale nie jest źle. Mam takie wrażenie, że chyba lekarz się pośpieszył z tymi lekami, bo poza skurczami nie miałam innych objawów - szyjka w badaniu była OK. ...No ale lepiej dmuchać na zimne.
Annie ogromne gratulacje!!! To cudowna wiadomość i chciałabym ją już w końcu usłyszeć:)))

byłam u lekarza i pytałam się o podsłuchiwanie dzidziusia, położna spojrzała sie na mnie jakoś dziwnie i powiedziala że jest to zupełnie nieszkodliwe....

...trochę się uspokoiłam - bo ja kilka razy podsłuchałam malucha detektorem, ale juz tego nie używam (tak na wszelki wypadek) - a na ostatniej wizycie połozna nie wysłuchała tętna dziecka i chociaż zapewniała, że tak się zdarza to jakoś tak cały czas towarzyszy mi niepokój i troszkę mnie korci, żeby jednak posłuchać maluszka.

reklama
Do góry