U
usunięty
Gość
@mamunia86... Jaka kolwiek by była moja siostra nie oceniam jej. Napisałam ten post z myślą o mojej córce i jej zachowaniu nie zdradzając przy tym wszystkich szczegółów pobyty tam
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Temat ten jest z zeszłego rokuNie przeciągaj, bo problem raczej tylko się pogłębi. Skonsultuj online sytuację z psychologiem, jak trzeba zapłać, ale działaj i oprzyj się na opinii profesjonalisty, bo tu są rady od parady, a dziecko cierpi.
A powiedz, jak się sytuacja w końcu rozwinęła/zakończyła?Temat ten jest z zeszłego roku
Najważniejsze, że przebrneliscie przez toCórka potrzebowała czasu aby dojść do siebie. Spędzaliśmy dużo czasu razem,tłumaczyliśmy że ciocia ma dużo dzieci dlatego tam jest głośniej niż u Nas. I poprosiliśmy siostrę aby następnym razem chociaż przy Zuzi starała się tak nie krzyczeć bo ona nie rozumie jeszcze pewnych rzeczy jako jedynych.