reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Po in vitro

nie, klinika po usg serduszkowym odeslala mnie do zwyklego gina. Oni zajmuja sie zschodzeniem w ciaze, nie jej prowadzdniem. No i ciaza po ivf to juz normalna ciaza, inny jest tylko sposob zaplodnienia.
W razie krwawienia jedziesz do szpitala.
A jak długo brałaś leki typu prolutex i utrogestan? jestem w 18 dpt Beta szaleje za dwa dni ma usg, będzie już coś widać?

reklama
Nie kochana, to nie kwestia odczuwania. Po prostu to niemozliwe, zeby poczuc 4 czy 5 dniowa ciaze. Objawy pojawiaja sie ok 8 tygodnia.
I tak mialam bole jak na okres.
Ciekawe, co to w ogóle za bzdury, że objawy ciąży można mieć dopiero około 8 tygodnia? Jest podwyższone beta hcg i progesteron to od razu można mieć objawy. Mi w 8tc ustąpiły młodości, a ty wprowadzasz w błąd pisząc takie coś...

Ciekawe, co to w ogóle za bzdury, że objawy ciąży można mieć dopiero około 8 tygodnia? Jest podwyższone beta hcg i progesteron to od razu można mieć objawy. Mi w 8tc ustąpiły młodości, a ty wprowadzasz w błąd pisząc takie coś...
to nie objawy ciazy tylko wynik duzej ilosci progesteronu. Jak chcesz miec objawy ciazy w 6 czy 8 dpt?

A jak długo brałaś leki typu prolutex i utrogestan? jestem w 18 dpt Beta szaleje za dwa dni ma usg, będzie już coś widać?
progesteron do 12tc. Ale w tabletkach dopochwowych. Prolutexu nie mialam.
A usg jutro to pecherzykowe? Bo za jakis tydzien czy 10dni moglabys isc juz od razu na seeduszkowe

Napisalas 8 TYGODNI
przeczytasz ze zrozumieniem moj post? Napisalam, ze to niemozliwe zeby poczuc 4 czy 5 dniowa ciaze w odniesiwniu do 4-5 dni po transferze. 8tygodniowa ciaza to taka 3tyg po transferze i mniej wiecej wtedy pojawiaja sie objawy. U niektorych z tydzien wczensiej, ale nie przed data spodziewanej miesiaczki

reklama
Do góry