Doris:-)
Moderatorka Mama super Czwórki :-)
Fazerkamm a nie lepiej ten wątek zrobić jako zamknięty - odznaczyć opcję otwarty. Będzie widać tylko tytuł a będą mogły wejść tylko dopisane osoby.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Agula a gdzie ten link bo nie widzę do zamkniętego ?
Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom
Link był do tego tematu w którym teraz piszemy. Zamknięty nie jest jeszcze utworzonyGwiazda gdzieś na Lipcu był przeleciał mi przed oczami
tylko nie wiem czy jak narobimy tyle wątków to damy radę je nadrabiać bo teraz to jest powiedxmy luz a później maluchy nie koniecznie dadzą nam tyle swobody.Ten watek jest publiczny, wiec chyba chodzi o to by sobie mogli zainteresowanie podczytywac o tym jak to jest zaraz po porodzie, a ten ukryty/zamkniety to glownie dla zdjec Przynajmniej tak zrozumialam.
No i własnie nie każda będzie chciała o takim zdarzeniu w sumie bardzo intymnym opowiadać na gpublicznym wątku, raz ze różni ludzie to czytają często nie mając co ze swoim życiem zrobić a są też osoby które obawiają się podczytywania.Tak, ale ja np wolę w zamkniętym napisać o porodzie, po porodzie i przy okazji wrzucić fotkę.
Tutaj o tym nie napiszę.
Kochana odznaczyłam opcje "otwarty", wątek automatycznie zrobił się zamknięty.. i czy inne osoby mogą tu pisać? hmmm bo mam wrażenie nie.. ale może i się myle... jak dopisać tutaj osoby? hmmmFazerkamm a nie lepiej ten wątek zrobić jako zamknięty - odznaczyć opcję otwarty. Będzie widać tylko tytuł a będą mogły wejść tylko dopisane osoby.