reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

po drugiej stronie brzuszka :)

reklama
Mi obojętnie! Czytajcie luuudzie :D może zmotywuje jakąś przyszłą mamę i nie będzie się bać!!! :D

Do zamkniętego wątku Fazerka dała link :) a jeszcze jest jeden wątek o porodach widziałam.

Ten watek jest publiczny, wiec chyba chodzi o to by sobie mogli zainteresowanie podczytywac o tym jak to jest zaraz po porodzie, a ten ukryty/zamkniety to glownie dla zdjec :p Przynajmniej tak zrozumialam.
tylko nie wiem czy jak narobimy tyle wątków to damy radę je nadrabiać bo teraz to jest powiedxmy luz a później maluchy nie koniecznie dadzą nam tyle swobody.

Tak, ale ja np wolę w zamkniętym napisać o porodzie, po porodzie i przy okazji wrzucić fotkę.
Tutaj o tym nie napiszę.
No i własnie nie każda będzie chciała o takim zdarzeniu w sumie bardzo intymnym opowiadać na gpublicznym wątku, raz ze różni ludzie to czytają często nie mając co ze swoim życiem zrobić a są też osoby które obawiają się podczytywania.

To najwyżej te co nie będą się chciały dzielić to napiszą na wątku zamkniętym.

Ja np czytałam historie porodowe u dziewczyn z innego miesiąca (już nie pamiętam z którego) bo chciałam wiedzieć jak to wszystko wygląda. Ta świadomość mnie trochę uspokoiła. Także no niektóre dziewczyny z tego korzystają i wcale nie w jakimś złym celu :)

Z tego co ja zrozumialam to dziewczyny prosily o dwa watki, jeden zamkniety/ukryty zeby nikt obcy nie widzial zdjec maluszkow (ten jest w trakcie realizacji) i drugi o tym by pisac o naszych maluszkach (stad ten watek) :)

Napisane na GT-I8260 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Fazerkamm a nie lepiej ten wątek zrobić jako zamknięty - odznaczyć opcję otwarty. Będzie widać tylko tytuł a będą mogły wejść tylko dopisane osoby.
Kochana odznaczyłam opcje "otwarty", wątek automatycznie zrobił się zamknięty.. i czy inne osoby mogą tu pisać? hmmm bo mam wrażenie nie.. ale może i się myle... jak dopisać tutaj osoby? hmmm

Do góry