reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Po drugiej stronie Brzuszka - zdjęcia Grudniówkowych Maluszków! :)

DSC03226.jpgDSC03214.jpgDSC03200.jpgDSC03265.jpgA tu moje łobuzy:)))

1. moje dziecaki mają takie śmieszne duże zdziwjone oczy
2. moja Zu nie może doczekać się wiosny i chodzi po domu w adidasach
3. mój marudzacy syneczek
4. pałąk do wózka ulubiona zabawka Oziego

reklama
Teraz my sie pokażemy z uszami do góry :)
Wspomagamy sie czasami podusią- wałeczkiem. Na podusi całkiem polubiła tą pozycję. Można tez zrolować np ręcznik i tak podkładać

Załączniki

• Obraz1 181.jpg
    Obraz1 181.jpg
    18,3 KB · Wyświetleń: 57
  • Obraz1 180.jpg
    Obraz1 180.jpg
    18 KB · Wyświetleń: 58
  • IMG_8996.jpg
    IMG_8996.jpg
    22,5 KB · Wyświetleń: 52
  • IMG_8975.jpg
    IMG_8975.jpg