reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Po czym poznać ze mleko modyfikowane nie służy dziecku

reklama
Ja bym tez zasugerowała karmić -jeśli jest taka możliwość- przez jakiś czas sama piersią.
Mleko matki jest lepiej trawione niż MM.
Dziecku to nie zaszkodzi a może warto spróbować.
Ale to tak na chłopski...matczyny rozum.
Lekarzem nie jestem.
[emoji6]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Drogie przyszłe i obecna mamy. Wiem że troska o wasze pociechy jest najważniejsza w związku z tym chciałbym napisać kilka słów dotyczących stosowania preparatów z grupy "osłonka" zarówno w trakcie stosowania antybiotyków jak i biegunki.Zapytam czy warto przepłacać za produkt który kosztuje średnio 25-30zł skoro ten sam produkt można kupić za 15-17zł.Pewnie ktoś z firmy produkującej Dicoflor napisze że to orginalna postać(kiedyś zarejestrowana jako lek teraz jako suplemant)tu warto się zastanowić dlaczego zmienili rejestracje,tylko pytanie po co przepłacać skoro są produkty które posiadają szczep LGG tak jak Dicoflor z tego samego źródła i nawet w większej ilości w jednej dawce niż Dicoflor.Moje drogie mamy.Zastanówcie się 3 razy.Nie dajcie wcisnąc sobie kitu reklamowego.Dicoflor nie jest najlepszy,jedyny i niepowtarzalny. Poczytajcie za nim podejmiecie decyzje.

reklama
Drogie przyszłe i obecna mamy. Wiem że troska o wasze pociechy jest najważniejsza w związku z tym chciałbym napisać kilka słów dotyczących stosowania preparatów z grupy "osłonka" zarówno w trakcie stosowania antybiotyków jak i biegunki.Zapytam czy warto przepłacać za produkt który kosztuje średnio 25-30zł skoro ten sam produkt można kupić za 15-17zł.Pewnie ktoś z firmy produkującej Dicoflor napisze że to orginalna postać(kiedyś zarejestrowana jako lek teraz jako suplemant)tu warto się zastanowić dlaczego zmienili rejestracje,tylko pytanie po co przepłacać skoro są produkty które posiadają szczep LGG tak jak Dicoflor z tego samego źródła i nawet w większej ilości w jednej dawce niż Dicoflor.Moje drogie mamy.Zastanówcie się 3 razy.Nie dajcie wcisnąc sobie kitu reklamowego.Dicoflor nie jest najlepszy,jedyny i niepowtarzalny. Poczytajcie za nim podejmiecie decyzje.

Ale reklam nie potrzebujemy...

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry