A w ogole widzialyscie taki odcinek "Mamo juz jestem" w ktorym te laski prowadzace pokazywaly taki nowy wynalazek w postaci takiej pluszowej obreczy z maskotka z przodu ktora sie zaklada na glowe i jak sie przewija dziecko to ono sie na to patrzy. Jezu, ja bym sie w tym czula jak kompletna swiruska, nawet przed wlasnym dzieckiem
reklama
heksa
MAJOWA MAMA 06` Mamy lipcowe'08
trzy dni?? to ładny czas.
tak, ale nie wiem, chyba w soboty leci. Czasami na to natrafie ale nie wiem dokladnie o ktorej godzinie. Zreszta nie lubie ogladac tego programu bo sie okazuje ze wszystko co kupilam jest do bani i niepraktyczne
Ten program leci w sobotę o 15 na TVN Style. Niektóre porady są fajne. Np. o fotelikach sam, pierwszych butkach, itp. Trwa pół godziny, więc ja oglądam- czasem cos przydatnego powiedzą. A tą obręcz, o której mówi Kropecka widziałam i też nigdy bym tego nie założyła. : ;D
reklama
Urodizła majówka chyba z jednym zpóźnijeszym terminów - Ewatka miał termin na 17 V czyli 12 dni przede mną. A urodziła 4 V czyli 5 dni temu a to oznacza ze jakbym sie sprężyła to moge urodizc nawet za 7 dni!!! Ale jaja!!!
Podziel się: