reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Plotki, ploteczki, pogaduszki...

reklama
Nrmalnie nie wytrzymam - matko bo skonam- :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: - Trini to była jakiś koszmar chyba

Mi się ostatnio śniła Tamrunia - ale nie pamiętam o co chodziło

głuszek ja sobie z nim miło konwersowałam :) :) :) Siedział obok mnie na jakiejś konferencji, a wszystko przez to, że wieczorem rozmawiałam z koleżanką, która ma termin na sierpień i gadałyśmy o tym becikowym, że może braknąć skuli majóweczek ;) a ona na to, że Roman wypłaci mi z własnej kieszeni jakby co :) :) :) :)

Ja z innej beczki. Zamawiałam dziś ciasto na I Komunię Piotrka. Z wiadomych powodów będzie 10 osób (+ półroczny syn mojej siostry). Powiedzcie, czy wystarczy: średni tort książka, 3 blachy ciasta (6 ciast po pół blachy). Nie mam zielonego pojęcia, czy nie będzie za mało. ::)

abryz uważam, że masz dużo słodkości nawet może za dużo zobaczysz, że zostanie i jeszcze przez pare dni będziecie zajadać się ciastem.

reklama
trini masz bardzo ciekawe sny a jak juz tak bobrze ci sie z tym panem układa to moze dla nas odrazu załatwisz male co nieco bez formalności??? ;D ;D ;D
Abryz na pewno starczy w restauracjach na teki przyjecia liczą po 10dkg na osobe czyli u Ciebie jest duuuzo wiecej wiec nie ma sie czym martwic no chyba ze masz samych lasuchów którzy tylko ciasto jedzą i nic więcej....

Do góry